2012. május 6., vasárnap

Naptej allergia

Előre szeretném tisztázni hogy ez az én esetemben fordult elő,lehet másnál ez a tökéletes naptej.Mindössze az én bőröm nem bírja.
Nagyon meglepett és ledöbbentett! Ma egész délelőtt az orvosnál voltunk aki igaz csak tippelni tudott mert megkérdezte mit kentem magamra amit nem szoktam,én meg rávágtam Rossmanos naptej!
Na kezdem az elején...
Pénteken úgy ballagás volt,előtte való nap anyu hazaállított a Rossmanból felvásárolva a fél üzletet.Vett nekem naptejet is mert tudtam hogy szombaton megyünk le Orfűre és az egy éves naptej nem olyan jó mint az idén készült.Na hát ez nem volt valami jó 5let.Én azt hittem a bőröm szinte mindent kibír mármint így krémek ügyileg.Én nagy naivan Orfűn a stégen bekrémeztem magam,és ami a vicc hogy a barátom is,és neki semmi baja nem lett.Tegnap nem is volt semmi baj,fürödtünk,kicsit tanultunk..és ennyi.Amikor már itthon voltam lefürödtem és bekentem magam egy Aloeverás krémmel.És itt szögezném le hogy ezt a krémet már párszor használtam,és semmi.....
Már este vakaróztam de arra fogtam hogy tuti lekapott a nap...Nos nem!
Reggelre felkeltem és apró piros búbok jelentek meg a karomon a hasamon a lábamon.Anyu meglátta egyből futottunk az orvoshoz.És mint már írtam az orvos csak tippelni tudott mert azért egy átfogó vizsgálat sok idő,és bejelentkezős(No igen ha meghalsz hát meghalsz de ha nincs időpontot húzz melegebb éghajlatra....köszi Magyar Egészségügy...).
A terméket egyből átadtam a szomszédnak mert ő is ilyennek keni a gyerekeit neki semmi bajuk tőle.Ja igen ezt majdnem elfelejtettem.Gyereknaptejről van szó!
Méghozzá 30-as faktorúról.Nekem a Dm saját márkása vagy a Spar saját márkása vált be.Bár bevallom még sose lettem pöttyös vagy kiütéses egy terméktől se.De ez valahogy kifogott rajtam.Egy hétig kenegethetem vagy akár több is speciális kenőcsel.És érettségikre is így mint egy leforrázott pulyka úgy mehetek.Maradok a megszokott termékeimnél.és a Rossmanba naptejet soha többé nem veszek.
Végezetük pedig szeretném elmondani hogy ez az én egyéni véleményem.Ezzel senkit se akarok megbántani,vagy lebeszélni erről a naptejről.Mindössze azt szerettem volna a tudomásotokra hozni hogy lehet bármennyire is tesztelt,vagy első osztályú,vagy finom illatú.De kiütéseket bármelyiktől kaphatsz és nem az ár a fontos!Viszont ezt sajnos mindenkinek saját magának kell megismernie melyik jön be neki.
Ti voltatok már így?

1 megjegyzés: