2013. augusztus 28., szerda

Yves Roches Vol.2

Annyira sokan vagytok megelégedve a márkával,és tényleg sok jól olvasni róla hogy adtam még egy esélyt a márkának.Illetve közre játszott hogy voltam Pesten és gondoltam ott kedvesebbek az eladok,na hogy mennyire igazam volt!:)
A Kökibe jött velem szembe az üzlet és láttam nagy tömeg van,gondoltam egye fene egy életem egy halálom..:)
Az eladók kedvesen mosolyogtak és nem nézték miket válogatok,kb  10 percet voltam bent de egyáltalán nem éreztem azt a sürgetést a levegőbe mint amit Pécsen.Fizetéskor nagyon kedves volt az eladólány és kaptam törzsvásárlóit is.:)

 Őt vettem meg.Málnás..és nagyon durván málna illata van.nem zavaróan sőt nagyon kellemesen.:) Nagyon szépen ápolja az ajkaimat,bár sűrűn kell keni,de nem lehet rászokni ez egy nagyon kellemes dolog.Az előző tusfürdőhöz képest ez egy hatalmas pozitív csalódás:)
És a törzsvásárlói program:Aki csatlakozik hozzá kap egy halom mintát,egy leírást a termékekről és a márkáról.Egy szatyrot és magát a kártyát ahová gyűjtheti a pontokat.
A törzsvásárlói program szintekből áll és egy szint egy évig érvényes. Ahhoz hogy egy szinttel feljebb lépj 15 000-t kell vásárolnod ott egy éven belül.Ami ha csak ott veszel meg mindent nem olyan nehéz,de én azért még szkeptikus vagyok a márkával.
Ami viszont fel keltette az érdeklődésemet...

A második képen a spirál.Nagyon sok jót hallottam róla és amúgy is spirálfüggő vagyok...:D
Azt írja a kártya megkapása utána első vásárlásnál kaphatom ezt meg ajándékba.Viszont azt nem írja hogy milyen összegbe kell vásárolni.Ezek szerint ha veszek valami 1000-FT körül és oda adom ezt a kártyát akkor automatán kapom a spirált? Vagy ez most hogy működik.Valaki mondja el!:)
Úgy érzem megkapta a márka a második esélyt,és fogok még tőlük venni pár dolgot amit ki is néztem.
Ha lesz még hozzá közöm be fogok számolni róla:)

5 megjegyzés:

 1. bármilyen összegben vásárolhatsz, a spirált ajándékba kapod mellé.
  Én is imádom az yves rochert amúgy:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Uu ez tök jó:) ezt a spirálosat kihasználom:)
   A márkáról meg még nem döntöttem az előző után még kicsit szkeptikus vagyok...:S

   Törlés
 2. Na látod! Érdemes volt még egy próbát tenni:)

  VálaszTörlés
 3. Na látod! Érdemes volt még egy próbát tenni:)

  VálaszTörlés