2013. november 21., csütörtök

Angliából szeretettel...

Huuhhaaa majdnem egy hónapja nem jelentkeztem semmilyen formában..szégyenlem is magam.Viszont az utolsó két hétbe annyi minden után kellett futkosnom,és annyi erőm,se ihletem se lelkesedésem se volt hogy huu...na de ez már lényegtelen hiszen újra vagyok:) Feltöltődve,és jóóó pár beauty dologgal gazdagabban.:)
Nem csináltam képeket az úton,mert bár kocsival tettük meg a Pécs London távot főleg autópályán mentünk,én meg aludtam.Nem is keveset szinte az egészet átaludtam..imádok kocsiba aludni,elringat meg olyan egyenesek az utak ha elhagytad az országot,nem vergődsz a kocsiba a rettenetes utakon...élmény ezek a kinti autópályák:) Az út másfél nap volt..nem egy leányálom amikor a végére már nem tudsz hogy feküdni és a hátad is beáll,a lábaid bedagadnak...de megérte.:) A komp is élmény amikor mi jöttünk épp nagyon zuhogott az eső a kompon meg olyan hideg volt huuu...
A kompról lőttem egy fotót..nézzétek el de telefonnal csináltam.Itt már éppen kötöttünk ki.:)
Aztán cirka 4 óra további autózás és megérkeztünk.:) Hetfield lett az új otthonom:) Ha szeretnétek rakok fel pár képet a környékről.Eddig nem sok helyen voltam de azokat mind imádtam:) Amit idáig tartogatott Hetfield az életem elős The Body Shop vásárlása,első Yankee Candle illatorgiám...és a finom Subway-ről ne is beszéljünk...
 Ooo igen amivel otthon szintúgy szemeztem az a I love termékek...nem tudom hogy van-e neki más neve vagy ki gyártja de otthon is meg itt is csak a Tescoba láttam ilyeneket. Onnan is van termékem.
Szóval mivel kezdjem?:)

2 megjegyzés:

  1. .egyre tobb blogos lany megy kulfoldre mostanaban :) Erezd itt jol magad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,ezt alátámasztom:) Eddig nagy kedvencem az egész.A boltba nem flegmák mint otthon(tisztelet a kivételnek) és nagyon segítőkészek. Piros pont nekik:)

      Törlés