2014. május 22., csütörtök

Maybelline Better Skin

Ajaj!nagyon régen írtam.Előző bejegyzésben megindokoltam miért is.És sajnos a heti 6 nap munka az életkedvemet is elvette.Viszont hiányzik.Nagyon hiányzik a blogolás,és most egy "át fetrengett" szabadnap után végre újra érzem az ihletet.:)
Amit ma hoztam nektek azt tudtommal otthon még nem lehet kapni(szóljatok ha tévedek).
Maybelline új alapozója.Én csak egy mintával rendelkezem,de pár napra tesztelésre tökéletes volt.
Amikor megláttam a felhívást egyből tudtam hogy nekem kell.Nem azért mert ingyen kaptam kb 5 ml alapozót,hanem azért mert az amit otthon használtam az valahogy itt nem vált be olyan jól.Nem tudom az okát,talán a tenger közelsége vagy mágneses tér...egyszerűen nem olyan jó,nem úgy illeszkedik az arcomra mint otthon megszoktam.És mivel itt élek,ezért az itteni igényeimnek szeretném az alapozómat.
Szóval a termék...
Sajnos nem azt kaptam amit rendeltem egyel sötétebb színűt. Így bevallom őszintén utcán nem nagyon voltam vele.Itthon próbálgattam több napig,amikor volt időm.

Véleményem:
Szerintem nagyon jól fed.Nagyon szépen kiegyenlíti a bőrhibákat,tényleg szép egyenletes lesz a bőröm.Lemosás után puha is,puhább mint alapozó nélkül.Bár ezt nem csak ennél a terméknél vettem észre.
Eléggé szépen el lehet dolgozni,nem csíkos ami nálam plusz pont mert a zsíros bőrömön ez nem mindig sikerül még ha egy termék azt is ígéri hogy csíkmentes lesz.Nem igazán érzem az arcomon hogy ott van,és végre olyan jó érzés volt hogy van rajtam valami de nem érzem,és ezt keresem egy alapozóban. Ne fulladozzon a bőröm! Tartósságáról nem igazán tudok beszámolni,mivel csak itthon próbálgattam a szín miatt.
Lemosása is egyszerű.Szépen lehozza a smink kendő.

Egyenlőre megvárom az alkalmat hogy elfogyjon a maradék alapozóm (ami szerencsére nem sok idő) azután beállok a polcok mögé és keresgélek.De legalább tudom mihez viszonyítani az itteni igényeimet. Így ez az alapozó minta nekem perdöntő bizonyíték.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése