2014. augusztus 5., kedd

Utolsó idei nyári hajrá!

Bár már az utolsó hónapba léptünk,de attól még ez is nyár.És mindenki azt mondja hogy ez a hónap a legmelegebb,és a legszebb csillaghullások ilyenkor vannak,de nekem mindig az az érzésem volt hogy az augusztus 20-i nagy ünnepség után valahogy már mindenkinél kikapcsol a nyár.Vissza a suliba..megvesszük a könyveket a füzeteket,és pár napon belül hivatalos is hiszen már szeptembert írunk.
De még mielőtt ez bekövetkezne élvezzük még ki a maradék napokat. Dm pár újdonságáról írnék mert lehet van aki most jut el a nyaralásig,vagy éppen most fogyasztotta el a naptejét. És ilyenkor egy ilyen poszt hasznosnak is tud bizonyulni.:)

SUNDANCE Anti-age bőrfeszesítő naptej

·         UVA/UVB szűrővel
·         F30 – erős védelem
·         vízálló

Magas védelem különösen igénybe vett, és még nem barnult bőrre. Az UVA és UVB szűrőt, E-vitamint és havasi gyopár kivonatot tartalmazó receptúra védi a sejteken a napfény okozta bőrkárosodások ellen. A speciális bőröregedést gátló formula segít megelőzni a káros napsugárzás okozta bőröregedés, apró ráncok, és pigmentfoltok kialakulását. Segít megőrizni a bőr természetes rugalmasságát és feszességét.


SUNDANCE Sport áttetsző napozó spray

·         UVA/UVB szűrővel
·         F20 – közepes védelem
·         vízálló

A normál, még nem lebarnult bőrre. Az széles sávú UVA/UVB szűrőt tartalmazó könnyed, áttetsző formula E-vitaminnal megbízható védelmet nyújt leégés ellen. Gyorsan felszívódik, nem ragad, nem hagy zsíros nyomot. Ideális szabadban végzett sportoláskor, csökkenti a csúszást sportoláskor.


SUNDANCE ajakápoló balzsam

·         UVA/UVB szűrővel
·         FF 30 – erős védelem
·         kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják

Azonnali védelmet nyújt a Napra különösen érzékeny ajkaknak. A természetes és frissítő borsmenta olaj valamint az ápoló olajok hidratálják az ajkakat. Nem tartalmaz tartósítószert, ásványi olajokat és viaszt.
SUNDANCE napozás utáni gél

·         98% Aloe Verával
·         kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják
A 98% Aloe Verát tartalmazó SUNDANCE napozás utáni gél, amely magas Aloe Vera tartalmának köszönhetően nyugtatja és hűsíti a napozás által igénybe vett bőrt. Segít a bőr szép és hosszan tartó napbarnított színének megőrzésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése