2012. január 21., szombat

Közeledik...

Igen,közeledik megint a Valentin nap.Ami szerintem egy igen elcsépelt ünnep,és nem szól másról mint ha nincs pasid akkor nem leszel boldog sose....Hát kösz sok reklámcég..tényleg ezt várja az összes szingli nő.USA-ban ez a nap nem a szerelemről,hanem a szeretetről szól.Nem csak a szerelmesek ajándékozzák meg egymást,hanem mindenki akinek fontos valaki.Mindenesetre nem csak ezen az egy napon kell kimutatni hogy mennyire is szeretünk valakit.Kb. mint a karácsony,csak itt annyi a különbség hogy nagyon eltúlozzák,minden tiszta piros,szívecskéket látunk az összes boltban és azt hogy Február 14-én valahogy a férfiak kezébe több rózsa vagy ajándék van mint más napokon.Én ugyan nem töltőm egyedül ezt az ünnepet,de amikor még egyedül voltam sose érdekelt,illetve abból tudtam hogy lesz hogy megjelentek a logó szívecskék.És a pécsi Árkád tele volt délután egy csomó emberrel (többen mint szoktak)és mind úgy néztek volna egymásra mintha na akkor most b***eg megmutatom mennyire is szeretlek..elmegyünk kajálni aztán megveszem neked a legdrágább Swarowski-t te meg rohadt mód boldog leszel és pont.Szóval neeeem idén se akarok túl nagy felhajtást,ahogy eddig se.Ha különlegeset akarod akkor feldobok egy jó kis sminket,délelőtt sajna suliba,délután meg a barátommal max elmegyünk moziba.De hogy én szívecskés lufikat,vagy csöpögős kispárnákat kapjak..na azt nem!
Ha meg valaki egyedül ünnepli nos a tanácsom ami nekem mindig tökéletes volt egy The Sex and The City délután.Nem is kell Carrie-nél jobb egy saját kis "Valentin bulin".:D

2 megjegyzés:

  1. Én szeretem a Valentin napot. Bár van párom, mégse arról szól nálunk hogy minél drágább ajándékkal lepjük meg a másikat. Általában én csokit veszek neki, meg pár fiú ismerősömnek. És ezzel le is van tudva a Valentin nap nálunk:)
    Míg egyedül "ünnepeltem" akkor általában film maratont rendezem esténként, és minden gagyi romantikus filmet végignéztem:)

    VálaszTörlés
  2. Ha már Satc... nálam, a blogon.. hétfőnként SATC poszt van:)

    VálaszTörlés