2012. szeptember 10., hétfő

Tényleg kell a sporólás?

Nem tudtam jobb címet adni.Éppen.:)
Egy német blogcsaj oldalán olvastam hogy mennyire nincs megelégedve az essence termékeivel.És neki csak a méregdrága,vagy ami számunkra luxusnak számító(persze akinek nem ne vegye magára.) Max Factor vagy egyéb árkategóriás márkák jönnek be.Én ezen elgondolkoztam.....sőt,kicsit átgondoltam az egészet.Nos tény hogy az olcsóbb dolgokból sok olyan van ami nem ér semmit.. elfolyik,maszatolódik,nem tartós vagy egész egyszerűen nem csinál semmit.De úgy gondolom hogy van olyan termék a drágábbak között is ami silány számban indulva felvenné a versenyt pár essence termékkel.Sokszor a luxus dolgoknál sőt szinte csak azért olyan drágák mert a nevet kell megfizetni,ha vehetnénk azt hogy csak a teszem azt krémet és a ráfordított embereket,időt számolnák fel talán a fele lenne.
A másik a táskák,cipők,ruhák.....
Amikor januárban elkezdődnek a divathetek több ezren tapadnak a tv képernyőre,de persze a nézők fele csak álmodik egy ilyen luxusruháról.

Az hogy egy ilyen ruha amint lefutotta az idejét megy legrosszabb esetbe egy turiba az nem gond.Inkább az a gond ami az árával történik...Nos hogy is volt Az ördög Pradat visel -ben? Nem emlékszem sajnos a szintekre,bár tudom hogy az csak egy film volt de nem áll messze a valóságtól.Minden kifutó darab egyszer lezuhan.Hogy milyen mélyre azt nem lehet tudni.Szóval a nagy kérdés....vagy januárba a kifutóról egyből megveszi az ember(noo persze a tehetősek) és pár hónapig villoghat vele,vagy megvárja amíg őszre lemegy kb a negyedére az ára és megveszi "polgári" áron.
Nekem személy szerint a véleményem hogy még az Essence smokey ecsetet se vettem meg mert azt mondtam kifogásnak hogy drága.De szó se volt róla hogy nem tudtam volna megvenni.Inkább csak jobb ezzel elsuhintani a gondolatot mint azzal hogy jaj mindenkinek ilyen van,bár nekem is kéne és sok jót hallottam róla de ááá minek? És akkor a végén oda jutok hogy na jó 400 Ft nem drága.Ami tény.Viszont holt felesleges megvenni a 4-ik szemecsetemet ami még ha igaz füstös szemre is van de a többi 4-t is tudom ilyenre használni.
Ha valamim van de meglátom belőle a 4,vagy 5-ket akkor azon agyalok épp mire is sóporolók és egyből nem kell már annyira.Nekem ez jött be.És nektek?

1 megjegyzés:

  1. Teljes mértékben igazat adok neked! Én se veszek meg mindent egyből.kicsit várok.lentébb csökken az ára.. sőt van,hogy feleződik stb..én teszveszen szerzek be újdonságokat ,és néha 90%al olcsóbban. mert vki megveszi,és égse jön be neki,de tudja hogy x ft-ért nem tudja eladni,ezért y ft-ért sokkal olcsóbban eladja:D

    puszi Ibi
    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    VálaszTörlés