2012. november 20., kedd

Turkálni jó?

Egyértelműen IGEN!:)
Eddig azok táborát erősítettem akik inkább kínaiból vásároltak de használtan ruhát?Sohhaaa
Aztán úgy pár hete jött a felismerés hogy igen igen igen rég vásároltam magamnak új ruhát.Mindig másra kellett a pénz,most viszont nem!A mostani ruháimon már látszik hogy azért már elhordottak,és nem a legfrissebbek.Jártam én a várost,de ahhoz képest amikor legutoljára vettem ruhát igen igen megemelkedtek az árak.(Hát igen mondtam hogy rég volt) Barátnőm tanácsára benéztem vele egy turiba.Első gondolatom hogy úgyse veszek semmit,de mókának jó lesz.Hát igazat megvallva egyből találtam is egy olyan melegítőnadrágot amilyet mindig is szerettem volna,belül plüss anyagú,kívül szürke nagyon puha anyagból van,és mivel itt épp kilóra mérték 1200-ből meg is volt,és ráadásul a méretem is volt(ami szintén ritka a szélles  csípőmnek köszönhetően).Ami teljesen meglepett hogy voltak teljesen új még címkés áruk is.Sőt még az eredeti áruk fontba is ott volt.Szóval tényleg újak.És ami a legjobb hogy 1 kg ruha 3000 ft.Amiből télen kevesebb,nyáron több ruha jön ki.
És én aki eddig totál ellene voltam ennek az egésznek,bevásároltam 7000-ből egész télre.Bár táskát nem találtam olyat amilyet akartam.De a készletem télre nagyon feltöltődött.És szerintem nem is volt vészes ha azt vesszük máshol ennyiért egy farmernadrágot kapok.

Bár Pécsen nem mondhatnám hogy sok van ami nagy,van ahol bálabontás van és minden van ott de tényleg,viszont a megviselt darabok jutnak oda.Igaz ott csak 1500 FT/kg és péntekre már csak 180 azt hiszem.Én mégis a vállfás dolgot részesítem előnyben.Átláthatóbb,jobban lehet válogatni,és nem utolsó sorban senki nem dobja a földre mert épp olyanja van.Teljesen más azóta a meglátásom ezekről a helyekről.
És ti szoktatok turizni?:)

3 megjegyzés:

  1. Hogy szoktam e?Szinte függőségbe kerültem!:)
    A legutóbb ezeket sikerült haza hoznom,ha még nem láttad volna:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2012/11/turis-szerzemenyek.html

    VálaszTörlés
  2. Istene, hogy mennyire imádok turkálni :) el kéne mennem már nekem is vmi eszméletlen nagy körútra :D http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. csak turkálóban vásárolok, rendes boltban max ha kuponos akció van vagy kiárustás. tudom ciki hogy mindenki reklámozza magát de tényleg tegnap tettem fel egy postot amin gyakorlatilag csak Hádás ruha van rajtam:)))

    VálaszTörlés