2013. május 5., vasárnap

Védd a bőröd!

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már(sajnos) túl vagyok az első leégésemen.pedig tényleg nem feküdtem ki a napra,mindössze 10 percet voltam a napon azt is vízbe és BEKENVE! Persze aláírom hogy csak 15-s krémmel.A bőröm sajnos gyorsan le tud égni,és ha a napon vagyok 5 percnél tovább már húzódik. Így most eldöntöttem hogy idén magas naptejet fogok csak venni.Na de milyet is? Rossmann nem jöhet nálam szóba attól kiütéses leszek.A DM-t szeretem azt használtam idáig,csak most úgy érzem idén valami más kéne.Szeretek újdonságokat kipróbálni.Kicsit körülnéztem ezen a téren az idei újdonságokat keresve.Találtam párat ami nem is rossz...

Garnier Ambre Solaire

UV Sensitive
Maximálisan védő naptej érzékeny bőrre spf 50+

Amit ígér:
Az érzékeny bőr gyakran leég, nem barnul, viszkető égésektől és foltoktól szenved, ráadásul az első napsugártól kiütések jelennek meg rajta.
    Az érzékeny bőrűeknek szánt naptejeknek nemcsak a bőr leégéséért felelős UVB sugarak ellen kell védelmet nyújtani, hanem az UVA sugarak ellen is, melyek a bőr idő előtti öregedését és napallergia kialakulását okozhatják. A Mexoryl® XL és SX fényszűrők, valamint a széles spektrumú UVA/UVB szűrő rendszerek nemcsak a bőr idő előtti öregedésétől, hanem a pigmentfoltok kialakulásától is védenek. Minden Ambre Solaire UV Sensitive termék hipoallergén, és illatanyag-mentes, mivel az allergia kialakulásának egyik legnagyobb okozói az illatanyagok. Mivel gyakran az érzékeny bőr nagyobb hidratálásra szorul, az UV Sensitive termékcsalád különleges hatóanyagokkal rendelkezik, amelyek 12 órán át folyamatos hidratálást biztosítanak. Könnyű használni, azonnal beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros foltokat. Tiszta E-vitaminban gazdag hidratáló hatóanyaga segít a napozás alatt fenntartani a bőr természetes hidratáltsági szintjét. Érzékeny bőre hidratáltabb és jobban védett a napozás káros hatásai ellen.
Úgy gondolom egy próbát megérne.Szeretem a Garnier-t,az arckrémem is ilyen és tökéletesen megvagyok vele elégedve.Bár ahogy emlékszem naptejet még nem használtam de épp itt lenne az ideje.

Gerovital Sun:
Amit ígér:
Bio, gránátalma-kivonat, magas védelem.
Megelőzi a bőr leégését és idő előtti öregedését (védi a bőrt a kiszáradástól és a pigmentfoltok kialakulásától).

A 30 faktoros UV-védelemmel ellátott napvédő testápolót kifejezetten a világos bőrűeknek, valamint a napozás első napjaira ajánljuk.

- Hatékony védelmet nyújt, megakadályozza a bőr leégését és idő előtti öregedését (kiszáradás, pigmentfoltok stb.).
- Vízálló és könnyű állagú krém, amely gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.
- A természetes gránátalma-kivonat és az E-vitamin biztosítja a testápoló antioxidáns, regeneráló és hidratáló hatását.
- Nem tartalmaz parabéneket és oxybenzont. 

A barátom használ ilyet,illetve ráparancsolok hogy használja!:) Nekem tetszik az illata az állaga kicsit folyósnak bizonyult,de ezt kompenzálja az hogy a vízben nem jön le könnyen.Nem bírja egész nap de sokkal jobban a Dm-s napozóknál.

Nivea protect & refresh:
Magyar leírást konkrétan nem találtam róla csak krémmánián:
Egyszerű használni, és nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzetet. Könnyű formulája mentolt és etanolt tartalmaz, ezáltal nemcsak védi, hanem fel is frissíti a bőrt. Az etanol biztosítja az azonnali hűtő hatást és hozzájárul a könnyű textúra kialakításához, míg a mentol meghosszabbítja ezt az érzést.
Minden irányban használható, akár fejjel lefelé tartva is.
Amiért nekem szimpi az az hogy fújós magadnak is be tudod fújni a hátad(naa jó lehet reklámszöveg de ha megoldható az nagyon jó lenne)és az hogy egyben véd és hűsít.lehet ezzel kéne kezdenem a további napra menetelemet?
Biztos van még pár újdonság de nekem most így ezek lettek szimpik.Valamelyiket tuti kipróbálom.De hogy melyiket...bőség zavara..:)Ti készültök már a napozásra?

4 megjegyzés:

  1. Én Nivea Sun-t használok. Sokat kipróbáltam már ebből a termékvonalból. Most pure and sensitive van. (volt fújós is, de az a fürdőruháimat elszínezte) Szóval ezt bátran merem ajánlani! :)
    Egy kép róla: http://www.ocado.com/catalog/images-hires/67245011_H.jpg?identifier=d1638c6e02871b5c4957d2fe848b551a

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh a fújós így színez?Akkor lehet maradok a krémeknél.:) Köszi a linket,egyenlőre döntésképtelen vagyok napozókrémek terén de mindenképp megnézem magamnak:)

      Törlés
  2. Ha érzékeny a bőröd és nagyon hamar leégsz, akkor neked mindenképp jó minőségű naptej kell, azt viszont drogériában nem találod meg. Megérné beruházni egy Bioderma naptejbe, mert a bőröd később meg fogja hálálni.
    Menj be egy patikába és kérj mintát belőle, hogy ki tudd próbálni :)
    Tudsz venni pl. magasabb faktorszámút arcra, többféle van bőrtípusnak megfelelően, és van testre is nagyobb kiszerelésű.
    Mia

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Díjat kaptál tőlem!:)

    http://pamacs-ka.blogspot.hu/2013/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés