2013. augusztus 18., vasárnap

Yves Rocher Retropical Tusfürdő

Eddig szinte csak pozitívumokat olvastam a márkáról.Illetve a törzsvásárlói dolog is megtetszett.Gondoltam egyet és elmentem oda ahol egyes egyedül lehet ilyet kapni Pécsen...Talán nem kellett volna.
Történetem:
A boltba alig volt valaki,nem is nagy a bolt maga.Amint beléptem úgy nézett rám a két csaj mintha embert öltem volna...itt már kicsit megijedtem....de gondoltam ha majd látják hogy vásárolok akkor megenyhülnek...Nem így történt!Ott néztek,majdnem hogy kifiléztek a szemükkel...Leemeltem a tusfürdőt a polcról elmentem a sminkek felé is,de ott se maradtam sokáig.Fizettem..meg se kérdezték a törzsvásárlói cuccot hogy van-e?Vagy akarsz?Vagy mivan paraszt? Kijöttem és elkönyveltem annak hogy rossz napjuk volt.Hazaértem és este persze hogy az új szerzeményemet akartam kipróbálni.
Gondoltam jó lesz így nyár végére.Eléggé félregondoltam....
Ez a termék egybe sampon és tusfürdő.Ezért talán nyaraláshoz..esetleg! Az illata nem valami tartós sőt csak a tenyerembe érzem,amint magamra kenem mintha semmi se lett volna rajtam.Samponnak ne használjátok mert a hajatok nagyon durva tapintású lesz.Enyém bőven az lett.A bőröm kiszáradt.És vakaróztam is,bár ezt a bőr szárazságának tudnám be.
Azt kell mondanom nagyot csalódtam a márkába!!! Semmivel se találom jobbnak mint a DM Balea tusfürdőket,nálam kb. azt a szintet veri.Az ára is bőven rossz ha a Balea a viszonyítási alap.Kicsi is..azt hiszem mindent elmondtam róla amit egy tusfürdőről el lehet mindezt negatív irányba.Nagy ívbe kerülöm a márka tusfürdőjét.Esetleg mással bepróbálkozok de egyenlőre elment a kedvem tőle... 
Ti hogy álltok a márkával?

13 megjegyzés:

  1. Nekem a testradírjaik nagyon bejönnek. :) Sajnálom, hogy csalódtál bennük. Legközelebb pedig addig verd az asztalt, amíg nem csinálják meg a törzsvásárlóit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sok mindennel szemeztem ott..kicsit fájt a szívem..esetleg Pesten benézek egy üzletbe.:)

      Törlés
  2. nagyon szeretem az yves rochert, ahova én járok üzlet, ott mindig kedvesek az eladók, és még egyetlen termékükben sem csalódtam.
    Sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalatot szereztél:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is,mert tényleg nagyon akartam már terméket ami tőlük van.lehet másik városba másik bolttal kéne próbálkoznom:)

      Törlés
  3. A pécsi Yves Rocherban én is mindig így járok,ott a legbunkóbbak az eladók, pedig havi 1-2x ha benézek mindig veszek valamit.. remélem hamarosan megnyit a webshop, és otthonról(Kaposvár) is tudok vásárolni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az lenne a legtisztább....:) Szóval az ország legbukóbb eladói épp a "mi" boltunk táborát népesítik...De legalább nem csak velem ilyenek,ezt jó tudni.:)

      Törlés
  4. Hú, én imádom az Yves Rocher tusfürdőket és a testápolókat és az edt-ket is. Egyszerűen odáig meg vissza vagyok értük, pedig nem fizetnek érte:) Szerintem nincs ezzel semmi gond, hogy neked meg nagyon jön be és nem szereti a bőröd. Az viszont tény, hogy pesti üzletükben már nem egyszer futottam bele én is igen életunt eladókba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pesten viszont tudtommal több üzlet is van míg Pécsen jó ha egy:) Így azt hiszem lemondok a márkáról:)

      Törlés
    2. Alapból a Westendbe járok, de előfordultam már másik pesti üzletükben is. Kb ugyanaz a hangulat:)

      Törlés
  5. Hát picit örülök a véleményednek, mert sokat nézegettem ezt a tusfürdőt, de végül nem vettem meg.

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon imádom az Yves Rocher termékeket, egyedül a kávés tusfürdővel nyúltam mellé, de csak azért mert nem szeretem se a kávét se az illatát :D Amúgy hidratálásra meg állagra nagyon jó.
    Itt Pesten is irtó bunkók az eladók, egyedül az oktogonnál lévő üzletben nem viselkednek úgy mintha ők tennének nekem szívességet hogy náluk vásárolhatok. A Corvin áruházban(már nem Corvin, de az új nevét nem tudom) a Blahán oda eddig kétszer mentem, és soha többet, bár legutóbb másik eladó volt, az elején még normálisan viselkedett utána már nem igazán jött be a stílusa. Ő akarta nekem megszabni, hogy mikor vásárolhatom le a törzsvásárló kártyámon összegyűlt pontokat, nah már csak azért se, mögöttem egy nő akart fizetni, tehát nem tartottam fel a sort, tudtam is hogy mit akarok azon venni, 2 perccel tovább voltam a kasszánál mint kellett volna..szerintük. Komolyan nem értem őket, nekik is az lenne a lényeg, hogy vásároljanak. No mindegy nem bosszantom magam, de a termékeiket a kiszolgálás ellenére nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  7. Ejha, hát nem túl jók a tapasztalatok, se a tusfürdővel, se az eladókkal... Lehet, hogy mégsem kellene elmennem a boltjukba? :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pécsibe nem ajánlom,de azóta szereztem pár terméket amire azt merem mondani hogy váoooo,megéri kísérletezni:)

      Törlés