2014. szeptember 15., hétfő

Bodzavirág(részlet) Véleményezés!

Ugyan úgy érezte magát mint minden nap,nem értette hogy mit kellene éreznie.Bánatot?Szenvedést? Nem semmi ilyesmit nem érzett. Azt érezte hogy akarja,nagyon akarja,és ez is egy olyan dolog amire nehezen, de várnai kell.Utál várni! Ha valami kell neki azonnal kell neki. Így született,mindenre várt,nyáron várta a telet,télen várta a nyarat.Hátha jobb lesz.DE nem lett,és megtanulta hogy az időt ki kell élvezni.Megpróbálta élvezte,de voltak hullámvölgyek,amikor nagyon akart valamit akkor nem számított az oda vezető út.Nem érdekelte az a közmondás. Akarta,minden porcikájával.És persze tudta az eszével hogy ez se olyan lesz mint amilyennek elképzelte.Mert amire nagyon sokat készül az sose olyan,aztán csalódik és egy újabb csalódást írhat az életébe.
Ez a nap másnak számított az életében,nem hitte hogy egy egyszerű köszönésből az lesz ami.
Együtt dolgoztak,és a srác ráköszönt.A lány csak nézett hogy ki ő? Eltelt az idő és újra egy műszakban..most már visszaköszönt.És elkezdte izgatni a fantáziáját a srác.Végül is fekete volt,és még csúnyának se volt csúnya,és a legszebb 10 évvel idősebb. Ő volt az első olyan aki leszólította az új országban ahová került. Az első olyan aki nem csak azért szólt hozzá mert kellett,hanem mert ő maga akart.Imponált a lánynak hogy ilyen ..de tudta is nem ő az egyetlen akit csak úgy leszólít.Mert hát rossz fiú..ránézel és látod.De még is sokkal jobban megfogta az a srác,mint az aki otthon várta négy éve.Mert az már megszokott,minden titkukat ismerik.Szereti?   Igen de ez neki nem elég.Ő nem egy egyszerű lány,belül nem. Kívülről talán de belül nagyobb harcok vívódnak mint a föld belsejében.Gyorsan fellángolt,felégetett mindent aztán kihűlt.Ilyen volt,így született nem tudott vele mit tenni. Az elején még úgy tett mintha nem érdekelné a srác,csak köszönt neki,aztán a srác ráhajtott,megkérdezte a telefonszámát,de mivel a lány nem tudott olyan jól még beszélni a nyelven csak annyit kérdezett minek? De a nevét megmondta..közösségi oldalon hátha megkeresi...egész nap nézte a telefonját..semmi..és el is felejtődött benne.majd legközelebb egy műszak..a lány direkt nem akart rá figyelni,de a srác utána ment és oda adta a nevét hogy keresse meg. Még inkább imponált a lánynak a kitartás...egyértelmű hogy a srác sex-t akart.Tudta hogy mi hogyan,egy éjszakás,és ennyi,de a lánynak se kellene több.Hiszen romantikát annyit kap amennyit akar.Hazamegy és megkapja. De a falhoz vágós érzéki,vad ,tüzes sexet azt nem. Ahhoz túl hosszú idő telt el.Ezt csak egy új ember tudja,pontosabban egy új emberrel a sex. Túlságosan izgatta a fantáziáját.A következő héten várta hogy újra lássa,hogy egy nap legalább egy műszak legyen.De egy hét semmi..két hét semmi..és akkor irt rá azon a közösségi oldalon.Gyors válasz..szó szót követett..elsőnek nem akarta beadni a derekát..aztán rájött kapcsolat úgyse lesz ez tiszta...és csak sexet akar..hát terítsük ki a lapokat...
Megbeszélték hogy találkoznak munkán kívül.Aznap egész nap ez járt a lány fejében! Megyek? Ohh igen megyek? érezte hogy ma még a kisugárzása is más...és tényleg az volt.
Oké,oké hatra jön értem,nincs sok időm,fürdés minimális smink,otthon úgy tudják bulizni megy.Nem is kell ennél több.Kilép a lakásból.Érzi hogy nincs visszaút.Megcsapja a parfümje illata.Jaj vajon nem túl édes? De ahogy jött úgy el is felejtette mert megint a srácon járt az esze.Jártak a gondolatai,össze vissza.Elképzelte milyen lesz.Mire feleszmélt már ott várt a parkolóban, És újra az jutott eszébe hogy mit is csinál...majd azzal vigasztalta magát hogy lehet hogy el se jön,na akkor mi lesz? Az sms hangja hallatszik a zsebéből.EZ Ő!! "Gyere a parkolóba balra!" A lány megindul,gyorsan mintha sietős lenne,persze nem volt az de ez már nem érdekelte.Megy...de nem látja,a lány azt gondolja mi ez a macska egér játék?? Aztán megáll egy ezüst kocsi.Megáll és benne van,ez ő!Nem olyan mint a munkában,nem most másabb,de így is tetszik,bár egy pillanatra megreked.De mint ahogy mindig felveszi az álarcot és nem lehet leolvasni belőle semmit abból mi zajlik benne.
Megindul a kocsi felé,majd mintha semmi kétség nem lenne benne odavágja hogy ez nem balra van! A srác nevet.O igen és ezt imádta!Ettől tüzelődött fel! A játéktól,attól hogy csak kóstolgatják egymást,pedig mindketten tudják hogy mi lesz.Mégis ez a játék feltüzeli! Régen nem játszott,főleg nem úgy hogy még plusz izgalom is van benne.Bárki rájöhet,vagy megláthatja őket.Éppen ezért izgalmas! Imádja..függő!

Nos ez még csak a nyers változat,még nincs tördelve,és ha helyesírási hiba van azt is nézzétek el.Egyenlőre a story-ról magáról érdekelne a véleményetek!Köszönünk minden kommentet!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése