2014. október 1., szerda

Jó ideje gyűlik...

Az elfogytak név már annyira snassz lett,bár lehet nem leszek kreatív és mégis ezzel a névvel fog majd megjelelni a többi poszt. Úgy érzem egy ilyen poszttal jó vissza térni,így kidobni a régit és jöhet a helyére az új érzés fog el.Mint amikor egy szakítás után egy nő hajat vágat/festet,vagy új ruhatára lesz. Nos kb úgy érzem én magam amikor posztolok egy ilyen jellegű posztot.
Eléggé szép kis termésem lett.Már nagyon untam kerülgetni így kapott egy szatyrot.

A kivégzettek!

Random raktam össze őket a képre.
Alverde Senstiv naptej 30 faktoros:
Írtam már róla itt és ő az egyik kakukktojás. Ugyanis nem használtam el,viszont 08/2014-ben lejárt a szavatossága! Utána nem éreztem hogy használnám ha még büdösebb lenne. Az illata...khmm illat az azóta is változatlan vélemény..SZÖRNYŰ! Idén nem voltam strandon vagy víz közelben,de leizzadni lehetetlen volt. leégni nem égtem le,a dolgát tette de az illatával valamit csinálni kéne.
Újravenném? Ha jobb illata lenne és mennék víz közelbe akkor esélyes lenne!

Himalaya arclemosó:
Ebben a posztban  írtam már róla.Nagyon szerettem,tényleg nagyon és sokáig elég. Nem szárított,de mégis kíméletesen tisztított. Újravenném? Lehet ha nem találok jobbat.

Simple éjszakai arckrém:
Nem írtam róla külön,és nem is terveztem mert semmit extra nincs benne.Hidratálni hidratált,eléggé gyorsan beszívódott de ez egy gyors románc volt,nem fogott meg.Nem venném újra.

Yves Rocher Pure System arcmaszk:
Volt Bejegyzés róla.Egy ideig működött aztán valahogy hozzászokott a bőröm. A végére már nem kisebbítette a ragyákat,bár a mattitól hatás az megmaradt. Nem venném újra.

TBS termékeket mindegyiket IMÁDOM! Jó nagy betűkkel! Egyik tusi se szárított,az illatuk nem túl tartós,de este még éreztem magamon. Nos a testvajak volt hogy hidratáltak volt hogy nem,nem tudom mihez köthetők.Volt hogy másnapra olyan száraz volt a bőröm hogy minden percben vakargattam,máskor meg több napig semmi gondom nem volt a bőrömmel. Így egy kis dilemmám van vele. A tusikat Imádtam nyára nagyon bejöttek,a testvajakról viszont nem tudok biztosat mondani. Újravenném? Lehet de akkor inkább az illat inspirálna. Viszont nem is értem mert a csokit testvajjal ilyen probléma nem volt. Szóval hatalmas nem tudom.A tusikat viszont tervezzem nyáron újra venni.

Sure Maximum Protect:
Imádom,és Imádom!Második dobozom belőle,az első egy zöld volt teszt itt, Én aki már attól megizzad ha felkel ezzel nem izzadok,illetve nyáron izzadok nem kellemetlen,és az illat is semleges. Újravenném? megtettem! 3-ik dobozzal fogyasztom!

Nivea stress protect:
Egy próba volt de nem,köszönöm,nekem ezek a Nivea és Dove spray-k nem jönnek be,nem védenek,gyorsan jön a kellemetlen illat,és egy idő után már annyira se hatnak mint az elején. Újravenném? Nem köszi!

Joico sampon:
Szintén írtam róla  és a véleményem azóta se változott. Nagyon jó volt és szerettem is.Van még egy másik is az a barna,azt is nagyon szeretem. Sajnálom hogy nem lehet boltban kapni.


Illetve a minták...nos gondolkoztam hogy iderakjam-e őket hiszen nem sokat tudtam őket használni. Pár alkalommal. És azért ez a pár alkalom nem adott olyan kiforrott véleményt  hogy azt tudjam mondani hogy ajánlom vagy hogy nem. Nem is akarok róluk írni csak olyan "mutatóban" hogy ők is voltak.Ha valakit érdekelne róluk ennek ellenére a véleményem akkor írjon bátran!

Nos ennyi lett volna,és ezzel a poszttal vissza tértem. Megpróbálok heti több bejegyzést készíteni,de egyenlőre nem tudok ígérni semmit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése