2014. november 2., vasárnap

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Az első olyan termékem ami már már igazi ikon a sminkek terén! Amikor szemeztem vele úgy voltam hogy kell egy jó korrektor,de egy tényleg jó! Elsőnek meg se vettem,csak hazajöttem és elkezdtem kutakodni. OOO igen Google.com a barátom.
Amit találtam róla:

A Touche Éclat  egy igazi gyorssegély a bőrnek. Elfedi a sötétebb foltokat és a fáradtság jeleit a szem környékén, korrigálja az ajkak és az orr árnyékait. Az eredmény azonnali frissesség és ragyogás:
 • exkluzív ragyogó kontúrkiemelő
 • felfrissíti a sminket, miközben felélénkíti a bőrt
 • felfrissíti és táplálja a bőrt, természetes ragyogást biztosítva
 • hibátlan és ragyogó sminket eredményez
 • minden bőrtípusra alkalmas
Kiszerelés: 2,5 ml

Krémmánia vélemények is meggyőztek,szóval végül is velem jött a második körben.

A csomagolása nagyon tetszett,igazi (jaj hogy is fogalmazzam) femme fatale,keveredik Marilyn Monroe bájával. Hátránya hogy gyűjti az ujjlenyomatokat nem kicsit. Illetve aki olyan mint én én nem a fürdőben sminkel,hanem a szobába természetes fénynél annak meggyűlhet a baja vele alapozó után.Rendesen kicsúszik a kezedből. Ezáltal a kupakját se egyszerű levenni sminkelés közben (persze ez nem vonatkozik azokra akik mindent ecsettel csinálnak).
Az adagolása nagyszerű.A végén az ecsetbe megy bele a korrektor, nincs annyi veszteség mint egy tégelyesnél,ahol az ecseten vagy a kezeden azért marad rendesen.Ha nem használod minden nap akkor érdemes vagy megtisztítani a végét vagy egyéb módon a maradékot eltávolítani mert be tud száradni rendesen visszarakott kupak mellett is!
Az hogy mennyi jön ki egy adagra szerintem nagyon jól el van találva. A végén található egy kis gomb amit egyszer megnyomva jön ki egy szemre való adag.Az elején nem láttam hogy most jön a krém vagy nem így addig nyomogattam amíg ki nem csöppent.:D Áldottam magam a sok eszemért!:D
Itt hátul található meg a korrektor árnyalata is,nekem a 2 árnyalat van meg.
O igen az árnyalatok..nagyon nagyon tetszett a színskála. Teljesen ki elégíti szinte az összes bőrtónust! 8 árnyalat van  de nem 1-8-ig. Vannak feles árnyalatok pl:1,5, 2,5. Nem csak azok a standard színek vannak amiket egy drogériás alapozó próbál ránk sózni.
Ahogy dolgozik...
Hát mint kiderült nekem kicsit világos lett...de nem is baj mert még rakok rá alapozót és semmi gond...úgy is fed,eléggé jól.

Alapozóval.

Itt látszik mennyire világos.
Itt pedig a bal szememen eldolgoztam alapozóval a jobbnál nem.

Szépen építhető! Egy eléggé erős fedést ad. Kicsit csillog,ez nem mindig jó de ezen is lehet segíteni alapozóval.
Azt hiszem megérte és nem volt a pénzkiadásom felesleges! Viszont újra nem venném,sokat kell még rádolgozni ha szép csillogásmentes fedést akarsz. Ez nem nekem való.Nekem a gyorsan egycsapásra tüntessünk el mindent való!
Ha szépen építhető korrektort keresel akkor ajánlom.Persze a tökéletes színért azért szenvedni kell,nem könnyű elsőre eltalálni.

Ti próbáltatok már már ikonilkusnak számító termékeket? Tapasztalat?

1 megjegyzés:

 1. Hello I'am Chris From France!!
  this is not a "spam"
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************

  VálaszTörlés