2015. január 7., szerda

Az elmúlt időszak kedvencei!

Bár nekem ez a karácsony és az azt megelőző időszak nem volt épp olyan ahogy lennie kellene,de most már túl vagyok rajta. És bár nem volt a legjobb időszak azért mint mindig most is voltak olyan termékek amiket imádtam.Őket mutatnám be.
Tudom nem épp szépségápolási termék,de ennek olyan illata van hogy nem tudtam nem megemlíteni. Egyszerűen annyira finom,bár a ruhák nem lesznek tőle puhábbak mint egyébként egy másik öblítőtől. De az illat az sokáig megmarad ami nekem nagyon tetszik. Nem tudom hogy otthon lehet-e kapni,bár ha jól tudom otthon Lenor néven fut. Amit én használtam az a liliom és eper keverék volt. Most egy vanillin fagyi illatom van de hát ő is nagy kedvenc.

Igaz csak egy minta de én már használom vagy 2 hónapja ,nem napi szinten ez igaz de heti egy alkalommal biztos ezt használom.Azért szeretem mert nem lesz tőle eltömődött érzés a bőrömön és nekem ebből nem sikerül annyit felkenni hogy ne tudjam eldolgozni. Élettel teli érzést ad a bőrömnek nem csak egyenletes szint,és ezt nagyon szeretem.
A fogkrémet a csomagolása miatt szeretem,és azért mert nem kell gyötrődnöm a kinyomással,illetve az utolsó cseppig sikerül elhasználni.
A Vichy pedig egy sampon kifejezetten korpás fejbőrre. Nos több mint a fele után azt tudom mondani hogy köszönöm bevált. Nem volt olcsó,bár én Ebay-n vettem mivel a közelemben nincs üzlet ahol lehet a márkát kapni(amúgy se tudom Angliában lehet-e kapni,bár biztos) Nem nagyon habzós típus én kétszer szoktam vele hajat mosni, és akinek vannak korpa problémái azoknak ajánlom mert tényleg hat. Sajnos a hátránya hogy gyorsan elfogy mert bár nem kéne belőle sok de nekem a hosszú hajam miatt nem tud úgy eloszlani,és amíg nem érzem mindenhol hogy habos addig nem is érzem tisztának a fejbőröm.
Télre tökéletes! Nagy melegben nekem kb. nem ér semmit,de télen amikor nem izzadunk annyira akkor egész jól szuperál. Nekem nyárra van Sure (rexona) dezodorom,ami itt kint se olcsó ráadásul hamar el is fogy,szóval egy olcsóbb alternatívát kerestem és meg is találtam. Otthon nincs jelen a márka ha jól tudom. Viszont aki be tudja szerezni azoknak megér egy próbát. Én az extra izzadós emberek közé tartozom ezért nem is várok csodákat.
November végén sikerült befestenem a hajamat kékesfeketére,ami azóta megkopott és a kék az úgy ahogy van el is tűnt.(ez csak nálam van így?) Viszont a hajamra kerestem valamit amivel adhatok neki egy kis extra ápolást. Hát megtaláltam! Ez nem 100% argan olaj,kicsit hígított,viszont ez nem is baj mert bár néztem természetest,de úgy gondoltam az már sok lenne a hajamnak. Ezt viszont hajszárítás után ha a hajamra spriccelem utána annyira puha és selymes lesz,és annyira jó érzés amikor a bőrömmel érintkezik. Nagyon nagyon szeretem! És plusz bónusz jár neki amiért akkor abba a Boots-ban ahol vettem le volt akciózva félárra. Kb 3 font volt még egy termékkel együtt.Ami egy meglehetősen jó ár még ha hígított argan olajról is beszélünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése