2015. március 6., péntek

Real London 2

Kaptam pár kérdést az előző ilyen poszt kapcsán,így most ezekre kitérve és saját tapasztalat alapján jöjjön a második rész.

Az angol nők szépek-e?
Hát nem igazán... másfél év után annyira meg tudom mondani hogy ki angol és ki lengyel,vagy más nemzetiség. Az angol nők annyi alapozót használnak hogy fél Londont be lehetne teríteni vele.Túl sminkelik magukat,de az öregebbek már nem. Nyúzott a bőrük,látszik hogy sok chipset és félkész ételt esznek. Illetve hogy az arcuknak hiányzik a napfény. Nem szeretnek az angolok napon lenni,se sütkérezni.

Tényleg sokan a segélyre hajtanak?
Igen,de ha angol vagy akkor egyszerűbb. 16 évesen szülsz egy gyereket,és az állam eltart. Miért? Mert angol vagy,előjogod van arra hogy egész nap otthon henyélj. És ez már bele számít a nyugdíjadba persze. Egyedülálló anyuka ként lakást is kapsz. Napi 4 órát dolgozhatsz(már ha akarsz). persze a "bevándorlók" mint a lengyelek vagy mint mi magyarok nekünk előbb dolgozni kell minimum egy évet. Vagy többet és utána elmehetünk pár hónap gyerekszabadságra ami heti 100 fontnál több de 200-nál nem . Szóval nem sokat. Ebben is az angolok előnyt élveznek,de hát a történelemből tudjuk hogy kizsákmányoló nemzetről van szó...

Milyenek a kaják kint?
Vannak rémesek,de sózni azt nem szeretnek...nagyon nem. Illetve mindent mindennel esznek, az angol reggeli nekem nem ízlik, a virsli ízetlen, a tojásnak is víz íze van. Amikor főzők valami hazait akkor se lesz ugyan olyan íze mivel itt a húsok alapból vizesek. Nem tudom hogy pumpálnak bele vizet vagy mit,de vajmi kevés ízük,ezáltal tápértékük van.Az otthoninak egyszerűen jobb íze van.Ezt nem érti aki nem kóstolta az ittenit.De tény hogy itt mindenek sokkal kevesebb íze van.Gondolom a napfény hiánya,meg a sok importált dolog.

Mit lehet szeretni Londonban?
Londonban mindenki megtalál egy kis részt magából. Vagyis én ezt vettem észre,hogy mindenkinek sikerült,és bár mindenki más mégis olyan jó néha valamit látni ami úgy érzed közel áll hozzád. Mert eléggé el tudsz veszni.De aztán felfedezel valami részt amit ha meglátsz úgy érzed most olyan jó,ez a hely boldoggá tesz. és ezért jó London mert úgy érzed hogy mindig lesz egy kis rész,egy kis utca amit még nem láttál,és ez az ami most boldoggá tesz. és tényleg.

Egyéb kérdések?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése