2013. április 9., kedd

F&F Home(Mert jobb mint gondolják)

Nem szoktam ilyen otthonhoz kapcsolódó dolgokról írni,de van egy tévhit miszerint amit a Tesco-ban lehet kapni és saját márkás az csak rossz lehet.Én viszont ezzel nem értek egyet! Természetesen nem a kék csíkosra gondolok,azokat én se nagyon veszek.Viszont az F&F dolgok nekem nagyon bejönnek.Főleg az otthoni dolgok.A ruhák kiegészítők olyan snasszok(pedig a használt ruha üzletekben mennyi F&F ruha van és sokkal jobban néznek ki mint itthon)Ami nekem abszolút  favoritom lett az a lepedők és a gyertyák.A lepedők azért mert sokszínűek,100% pamut és gumisak ezáltal nem csúszkálnak el alólam alvás közben.
És amúgy színterápiának se utolsók.Ja hogy a legjobbat kihagytam?OLCSÓK! Múlt héten volt egy akció amiben minden lepedő 1890 ft volt azt hiszem.Nekem a 180*200 cm kellett.És mellé mivel clubcard-s vagyok kaptam egy F&F home termékekre egy olyan kedvezményt miszerint ha 5000 ft felett vásárolok akkor 1000 ft visszajár.Természetesen 5020 ft-t kellett volna fizetnem,erre figyeltem,és még egy 100 ft visszajár kuponom is volt szóval 3900-t hoztam el 3 lepedőt meg egy gyertyát.

A gyertyának isteni illata van de nem erős. Meggyújtva nem émelyítő.Kicsit tavaszias illata van,és a lepedőknek is tavaszias színe.Szóval csak ajánlani  tudok őket.:)

3 megjegyzés:

  1. Én is kedvelem a Tesconak ezt a vonalát,néha ruhák közt is vannak azért jó dolgok. Főleg a gyertyákért, potpourikért meg a színes üvegvázákért vagyok oda!!

    VálaszTörlés