2013. június 13., csütörtök

Rexona Women Fresh

Aki este csak pár órát is néz tv-t azok már jó sokszor látták a reklámját.Nem szoktam ilyenről írni de ez most más.Miért? Mert végre ez használ.Na nem tökéletes de jobb mint az eddigiek.Én nagyon izzadós vagyok sajnos,de annyira hogy még alvás közbe is meg tudok izzadni.És eléggé kellemetlen úgy felkelni hogy izzadt vagyok.Na amikor megláttam ezt az új Rexona reklámot azt mondom oké egy esély mindenkinek jár.Hát megkapta!

Vélemény:
Ha pontoznom kéne akkor 10/8. Ugyanis….az illata megmard eléggé sokáig.A ruhába beivódik,és bármilyen tartós parfümöt fújtam magamra,a Rexonát akkor is éreztem,és dominált.Izzadtam,és nem zárja el a pórusokat szóval igen az izzadás megmarad,de a kellemetlen szagok sokkal később jönnek elő mint más dezodoroknál. Teljesen száraz nem maradt a ruhám,de nem volt kellemetlen illat.
Összességében:

Az árát már meg nem mondom,de akciósan vettem,és azt kell mondanom egyáltalán nem bántam meg.Kaptok egy 150 ML kiszerelést.Nekem ez általában 2-3 hónapig kitart.Akinek eddig bejött a Rexona azoknak ajánlom hogy próbálják ki.Elvileg stressz hatására aktiválódik,nálam amint befújtam magam kellett aktiválódnia.:)

2 megjegyzés:

  1. Talán 2 éve nekem is volt egy ilyen, szerettem az illatát, csak sajnos befehérítette a sötét felsőim hónaljrészét, így váltottam a Rexona Crystal-ra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2 éve?:O Én nem rég vettem észre hogy ilyen van.Ennyire lemaradtam volna..?!:S:D

      Törlés