2013. július 19., péntek

Izzadás-gátlók!

Tudom hogy mostanában nem volt poszt.De kaptam pár dolgot tesztelésre és úgy gondoltam megvárom amíg igazán használtam őket és nem csak úgy látatlanba írok róluk!Szóóval..ma az izzadásgátlóimat hoztam el.Tudni kell rólam hogy eléggé izzadós vagyok!Télen is hidegbe képes vagyok megizzadni.Még nem találtam meg a tökéletes-t de keresem.Viszont alternatívákat találtam.őket mutatom most be.

Ahogy látjátok van egy pár amit használok.Van amit nem is Magyarországról kaptam.Na de kezdeném:)
Nivea Invisible black and white:
Amit ígér hogy nem hagy foltot azt tökéletesen betartja.Ezt a nagy flakont még múlt augusztusba vettem és van még benne! Le volt akciózva 500 ft-ra azóta se láttam sehol ennyiért. Egy ideig nagyon jól bírja aztán van egy pont ahol elvágják és elengedi magát.Onnantól csak úgy szakadt rólam a víz.Néha meg igen sokáig bírta. Hogy most jó vagy nem?Néha igen néha nem.Nem tudom mi befolyásolja.Viszont fekete felsőkhöz kötelező!
10/6 érdemel.
Nivea calm&care:
Nem tudok róla mást mondani mint a másik Nivea-ról. Bár ez érzékeny bőrre van,és tény hogy nem is csípte a bőröm,viszont hagy foltot.Ezt nem itthonról kaptam hanem Németből.De nem látok különbséget az itthoni meg a kinti dezodorok között.
10/6

Balea kristálydezodor.: 
OOOO őt nagyon szeretem.Nem kell belőle sok,nem irritálja a bőröm,bár tökéletes védelmet nem biztosít mégis ezt emelném ki a legjobbnak!Csak be kell vizesíteni a fejét és átdörzsölni a hónaljat.Néha csip de nem sokáig.Viszont tény hogy van ahol jobban bírta mint a fújósok.
10/9
Rexona fresh:
Róla nem tudok rosszat mondani,alapjáraton nem egy rossz dezodor,csak nagyon erős az illata.De nagyon! Birta bírta csak itt van egy pont ahol elengedte magát és elkezdtem töményen izzadni.Viszont a fején a fújós rész az biztonsági zárral van ellátva ez egy plusz pont.Nem a legjobb de egyáltalán nem mondanám rossznak se.
10/7
Rexona girl:
Tropicla power,szóval egy üde tini illatú dezodorról beszélünk.Az illata?Tényleg kellemes.De a hatása...nem mondanám tartósnak,de jó dezodornak.Ezt is németből kaptam kicsit többet vártam tőle.
10/4
Rexona natural minerals:
Régebben oda voltam a golyósokért most már inkább hanyagolom.Nem arról van szó hogy nem jó csak sokat kell várni amíg megszárad,és ha sietsz összekeni a ruhád.Nem egy pólóm végezte úgy hogy túl sok volt rajta a dezodor és megtört a hónalj résznél és elszakadt.Ezt is németből kaptam.Nem rossz csak győzd kivárni amíg megszárad...
10/6
Most jelenleg ennyit használok.Ti milyet használtok?:)

3 megjegyzés:

  1. Nekem most elég jól bevált a Nivea Comfort dry és a garnier új kiszerelésű golyós változata. A Nivearól korábban teszt is született:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/04/teszt-nivea-dry-comfort-izzadasgatlo.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anno én is szemeztem vele,de valahogy ez a krémes megoldás nem tetszett.:S

      Törlés
  2. Dove-Original ♥ Más nem vált be, pedig próbálkoztam mindenfélével.

    VálaszTörlés