2013. augusztus 4., vasárnap

I like it...Essence új szortimer

Nagyon sok blogger amikor jön egy közkedvelt sminkmárkának az új kiadása vagy épp szortiment frissítés van kirakja az új dolgokat egyből.És milyen jól teszik.Szemezgettem pár nekem igen tetsző dologgal és úgy gondoltam megér bőven egy bejegyzést. Nagyon sok újdonság lesz ami hatalmas ujjongás nálam.:)
Akkor mutatom mi az ami nekem abszolute de bejött és valószínű be is szerzem:)


Like The Party of My Life
 
Gazdagság, szórakozás, jó zene és a legjobb barátok: azok az éjszakák, amik soha nem érnek véget! Élénk és titokzatos illat, mely cirtusfélék, jázmin, rózsa és édes vanília, pézsma dob fel. Egy éjszaka, mit soha nem szabad elfeledni!
 
Top Notes: citrom, narancs, barack, jácint, gyöngyvirág
Heart Notes: jázmin, rózsa, viola, osmanthus
Base Notes: vanília, pézsma, szantálfa, cédrus


Like a Day In Paradise
 
A finom, fehér homokos tengerpart, türkizkék víz és a kellemes érzés, a nap finoman simogatja a bőrünket. Meleg, kellemes, illatos nap a Paradicsomban, friss nyári illat citrom, magnólia, alma és kókusztej aromával.
 
Top Notes: őszibarack, cirtom, rebarbara, ribizli
Middle Notes: magnólia, alma, frézia
Base Notes: szantálfa, kókusz, vanília

Nagyon nagyon oda vagyok a parfümökért!És az essence parfümökért meg főleg:) Mindkettő nagyon felkeltette az érdeklődésem.Bár nem értem miért szeptemberbe az ősz kezdetén hoznak ki egy nyári illatot de ez legyen a legkisebb gond.

Kabuki ecset (1349 Ft)
Mindig is szerettem az ilyen ecseteket,ha ennek is olyan finom szőre lesz mint a többi essence ecsetnek(márpedig miért ne lenne?) tuti beszerzem:)
Precise szemhéjtus ecset felül (499 Ft)
és
Francia manikűr ecset alul (549 Ft)
Szemhéjtus ecsetből sose elég egy,és ami azt illeti az essence ecseteit szeretem a legjobban.:) Manikűrecset..megváltás lesz ha erős tartárú ecset lesz.:)
get BIG! lashes triple black mascara(749 ft)

LASH mania reloaded mascara(949 ft)

lashes go wild mascara(849 ft)

Az igazat megvallva a tubusos lett az abszolút favorit.Hogy miért,azt konkrétan nem tudom megmondani csak azt hogy szeretem ami eltér a szokásostól.Biztos azt szerzem be elsőnek!:)


Zselés körmök termékcsalád,végreee!nem kell rohangálni a körmöshöz,várni ha nem fejezte be az előttem lévőt stb....Ennek örülök a legjobban! árat nem találtam hozzá,de remélem nem lesz horribilis áron.Akkor tuti beszerzem.:)

A mostani szortimentből ennyi fogott meg de ők nagyon.:) Remélem lesz szerencsém kipróbálni őket és nem fosszák le egyből az állványokat.:)
Ti kinéztetek valamit?:)

2 megjegyzés:

  1. A gél lakkos felhozatal mindenképp kell ha működik is a dolog. Sand lakkokból is beszerzem az összes színt. A parfüm is tetszik de azt biztos hogy szaglás után veszem meg, remélem jó lesz mert a külseje tetszik. És a sorbet krémfestékből is szeretnék :) majd meglátom még mire lesz keret :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A parfümöket én is előbb szaglászni szeretném:)De az illatjegyek alapján ha olyan lesz mint várom akkor tuti megveszem:)

      Törlés