2013. december 10., kedd

Nivea Pure Effect Control Shine

Egy tubus elhasználása után úgy érzem eléggé valós képet tudok adni.A képek még a szétvágás előtt készültek,szóval tényleg csak pár csepp maradt a tubusban.:)


Amit ígér:
"Olajmentes mattító-hidratáló krémzselé tengeri ásványokkal. Mattító pigmentekkel gyorsan és hosszan tartóan eltünteti a kellemetlen csillogást. UVA/UVB szűrővel véd a káros napsugaraktól.


  • Mikor használd a NIVEA VISAGE Pure Effect Control Shine mattító krém zselét? Ha vegyes vagy zsíros bőröd van. Ha hidratálni akarod a bőröd, anélkül hogy csillogjon.
    Eredmény:
    Természetesen matt, lágy és friss arcbőr. Nem tömíti el a pórusokat, és nem okoz mitesszert. Bőrgyógyászok által tesztelt.

    HOGYAN MŰKÖDIK?

    A frissítő krém zselé tengeri ásványokkal gyorsan felszívódik és egész napra hidratálja a bőröd. Olajmentes formulája mattító pigmentjeivel azonnal eltünteti a kellemetlen csillogást és hosszantartó matt hatást biztosít. UVA/UVB szűrőrendszerrel véd a káros napsugaraktól."

Véleményem:

Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban.Mert bár tény hogy az 

arcom nagyon szerette,a zsíros bőrömet szépen kordába 

tartja.Nagyon könnyen felszívódik,nem hagy maga után 

rossz érzetet,kellemes az illata...de!! Nem mattit annyira
 
amennyire ígérték.Ha este bekenem az arcom akkor

 reggeli arcmosás kell mert már fényesedik,megjegyezném nem

 annyira mint krém nélkül de fényesedik!Viszont minden másban 

remekel.Na ez itt a gond! Ha veszel egy ilyen krémet akkor azért
 
veszed hogy használjon!!Persze csodát nem várnék,csak annyit

hogy reggel ne fénylő arcbőrrel ébredjek.


A krém maga kékes beütésű de  ettől nem kell megijedni nem fogsz kék árnyalatot kapni tőle! Mint már mondtam az illata kellemes friss illat.

Összességében:
Ha egy sima hidratáló lenne és annak is ígérték volna akkor 10/10 járna,de így csak 10/8 adok rá mert szőrös szívű leszek! És igen is ha már ekkora reklámkampányt kerítettek köré akkor csinálja is amit ígér!
Ja és igen egy tubus nekem fél évig volt elég.De itt kint nem találtam ilyen Nivea-t csak a kék dobozosat.Szóval ha akarnám se tudnám újravenni.

Ti próbáltátok már?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése