2014. június 17., kedd

Alverde tavaszi termékek teszt!

Jó ideje használom a termékeket,így most már elérkezett az idő hogy el is mondjam a véleményem.
Alverde sensitiv naptej jojobával,30 faktoros.
A hatása rendben van.Vagyis én aki már egy kis napsugárzástól is könnyen lepirul semmi.És ha naptejről van szó kb itt be is fejezném...vagy mégse! Ugyanis se az állaga se az illata nem tetszik! Az illata olyan mintha megromlott volna pedig nem..nem is tudom mihez hasonlítani de tényleg a romlott kozmetikumhoz tudom hasonlítani.Az állaga..jó is meg nem is.Jó azért meg vízálló és tényleg sokáig rajta marad a bőrön.Nem tetszik azért mert lehetetlen normálisan eldolgozni.Fehér és csíkos marad a bőr bármit teszel.Ez a strandon még nem is lenne baj,de ha csak a városba indulsz nem annyira kellemes hófehér karral járkálni.Csomagolása egy egyszerű műanyag flakon,a nyomos kiszerelés miatt könnyű adagolni.
DE!
Mert mindig van de;ha azt vesszük hogy ha naptejet csak strandra használjuk és mindent bedobunk azért hogy egy natúr kozmetikumot kenjünk magunkra akkor összességében egy remek termék.És tényleg vízálló szóval ha olyan terméket keresel amit csak strandra akarsz nem a városba akkor ajánlom.
Alverde kézápoló olaj bio sárgabarack olajjal:
Na őt nagyon szeretem! A kiszerelése is tetszik,az illata is, a hatása is.Az illata nagyon kellemes de sajnos ezt se tudom mihez hasonlítani.A pipetta nagyban megkönnyíti a dolgot az adagolást illetően.Bár néha így is kicseppen belőle ezért óvatosan kell adagolni.A körmeim erősebbek és a fényük is szebb nem olyan fakóak.
Az hogy mennyire gyorsan szívódik be az függ a körmök állapotától.Ha nagyon száraz a kezem akkor gyorsan ha nem vészes akkor lassabban.

Alverde póruskiegyenlítő
Halottnak a csók...az én bőrömmel nem csinált semmit.Az illata egész kellemes viszont. Én sminkelés előtt rakom fel hátha alapon de nem...könnyű eloszlatni de ez nem nyom sokat a latba ha nem ér semmit.
Egyszerű kinyomós kiszerelés,nem tudok túl sokat nyomni a kezemre belőle.Az állaga is tetszik, krémes. És kb ennyit tudok elmondani róla hiszen a hatása az semmi..

Ti próbáltatok már valamit a termékek közül??


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése