2013. április 5., péntek

L'oréal ránctalanító anyunak

Március óta folyamatosan hozz valamit a posta.De főleg hajra való dolgokat nyertem eddig,illetve anyu(így dupla esély van ha őt is benevezem:))Most viszont ránctalanítót nyertem amit egyértelműen nem én fogok használni,csúnya is lenne 23 évesen.:) Anyu meg úgy van vele ha már megvan akkor használjuk el.na hát én is amondó vagyok.
Azt ígéri hogy 4 hét múlva kevesebb ránc lesz,illetve a mélyebb ráncok enyhülnek.4 hétig kell használni és az elején a közepén és a végén is fényképet kell készíteni az arcról és a szem környékéről közelről.Na ez az a rész ami kifogott rajtunk.A fényképezőn a makro módban beremeg a kezem,és ott a vakutiltás.Remegésgátlót meg ebbe a fényképezőben csak normál módban lehet használni.Ami nekem személy szerint tetszett,hogy instrukciókat is írtak hogy kenjünk fel,hogy mielőtt felkenjük csipkedjük meg az arcunkat.És utána milyen mozdulatokkal érdemes felvinni.Szimpi volt!:)
Bár nem hiszem hogy túl sok 40 körüli hölgy olvas de azért felteszem a kérdését.Érdekel titeket a hatása? Legyen róla még szó a blogon?:)

6 megjegyzés:

  1. Szerintem legyen még róla szó :)

    VálaszTörlés
  2. Hol nyered ezeket a Loreal cuccokat?Mázlista!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. L'oréal facebook oldalán.Alapból az a kedvenc márkám meg a Dove.:) Szóval pont jól jött.A dove terméket nem nyertem hanem projektben vettem részt(itt is anyu nevével:)) Ha gondolod oda tudok meghívót küldeni:)

      Törlés
    2. Azt hiszem tudom melyik projektre gondolsz, a trnd.comról van szó, ugye? Már regisztráltam én is, kitöltöttem jó pár felmérést úgy hogy most várok, hátha engem választanak:))

      Törlés