2013. június 27., csütörtök

Maxepil szőrtelenítés utáni krém

Nem rég nyertem,mert én voltam a 250-ik feliratkozó.És pár napra rá meg is kaptam a krémet!Egy futár hozta ki,és még nyomkövetést is kaptam hogy kb hol mikor jár a csomagom!Nagyon szimpatikus volt ez a megoldás és nem lett volna amúgy se sokkal több a szállítás mint a Postával.Azt kell mondanom szállítás gyorsaság,és közvetlenség terén csillagos 5 a cégnek!:)


A krémről tudni kell hogy csökkenti a szőr növekedésének a gyorsaságát.De a hivatalos leírás:
' MAXEPIL szőrnövekedést gátló krém természetes megoldást kínál a nem kívánt szőrzet tartós eltávolítására. Használata egyszerű: szőrtelenítés után dörzsölje be vele a célterületet, majd 2-3 héten át, naponta kétszer ismételje meg a műveletet. Ezzel nem csak gátolja az új szőrszálak kinövését, de táplálja és ápolja is a bőrét. 

A krém hatásosságát nagy mértékben növeli, ha gyantázott vagy epilálással szőrtelenített bőrfelületen alkalmazza, de szőrtelenítőkrémmel vagy borotválással végzett szőrtelenítés után is eredményesen alkalmazható.'
Nos azt kell mondanom hogy majdnem 3 hetes használat után van eredmény!Én úgy használtam hogy előtte teljesen leepiláltam a lábszáram.Azután naponta kétszer,reggel és este kentem a lábamra a krémet.
Bár az illata nem kellemes de arra gondoltam hogy ha beválik akkor miért ne?Max abbahagyom.
Még nem csináltam utána képet mert még bőven használom.De azért már észrevehető hogy a szőr szállak lassabban nőnek.Máskor 3 hét után már erősen visszanőttek.Most kevésbé lassan.Na persze ne csodaszer.
Viszont a változást már látom.Ha teljesen elfogyott írok még egy bejegyzést róla.De eddig nem csalódtam benne.:)

2 megjegyzés:

  1. A címsorba nem szőrtelenítés utáni krémet akart írni? :)

    A bejegyzés óta eltelt pár hónap. Érdeklődéssel várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki keres az talál...:)
      http://coralinevilag.blogspot.hu/2013/07/maxepil-szor-nem-no.html

      Törlés