2013. június 3., hétfő

Nivea BB krém TESZT!

Úgy gondoltam nem rég hogy a blog frissítése és hogy ne maradjunk poszt nélkül kipróbálok pár mintákat újságokból.Nem rég fellapoztam őket és láss csodát találtam is 3-t!Viszont most csak a BB krémet fogom bemutatni mert csak odáig jutottam el.Később hozom a L’oreal Nude Magique BB krémről is a tesztet.(abból kettő is van J)Fontos szabály! ha találtok egy mintát újságban,vagy bárhol csak otthon tegyétek fel!Hogy miért?Megelőzzük a kellemetlenséget,ha elütne a bőrünk színétől,vagy ha nem bírja a bőrünk,vagy ha csak nem tetszik.Nem lenne jó a rohanásba szórakozni vele a letörléssel,száradással az új smink felvitelével.


Nos akkor nézzük! Ilyen kis mintás zacsiba van mint ahogy azt megszoktuk.Egy vagy maximum két alkalomra elég,de én nem cicóztam,egyből felkentem az egészet az arcomra,meg a nyakamra.
És be kell látni nem az én színem lett. Sőőőt!Persze utána néztem nem nagy választék van színekből. Ez van amit rajtam láttok(jááj) meg eggyel világosabb és ennyi.Amúgy is nem alapozóiról híres a Nivea. Na de erről később.Kinézetre vicces voltam,szerencsémre senki se volt otthon szóval nyugodtan fent hagyhattam. Úgyis gondoltam hogy sötét lesz de a hatása színtől függetlenül ugyan az mindegyiknek.
Előtte
Utána




Vélemény:
Nem,nem és nem!Kedves Nivea!Azért mert mindenki BB krémet gyárt nektek nem kell!!Az állaga éppen olyan mint a megszokott kék Nivea,ami nagyon jó bárhová de nem egy zsíros arcbőrre!Nagyon tömény!Ami végképp nem tetszett hogy sehogy se lehetett normálisan eloszlatni,foltos maradt!Lehet ez a világosabbnál nem látszódott volna,de itt nagyon látszódott! A mimikai ráncokba megült,és úgy néztem ki mint akit félre kontúrozott valaki.Amikor megszáradt még rosszabb volt mert még jobban kiütközött ez az átmenet és a megült dolgok.Na de én naiv gondolván nem gáááz hiszen kitudja milyen light változatban,és hagyom magamon mert kitudja..lehet segít? NEEEM!hatalmas NEM! Zsíros bőrűek,nehogy……Csak szárazok,nektek is előbb minta,aztán ha bejött akkor jöhet a normál! No igen folytatnám ott hogy kb 2 óra után már éreztem hogy ez nem annyira tetszik az arcomnak.Olyan van valami rajta érzés….Pedig semmi megterhelőt nem csináltam,és hideg is volt.Nem foghatom se az időre,se a nagy mozgásra,de az arcom ragyogott,kifényesedett nem kicsit.Na aztán a 3 órába már eléggé kellemetlen kezdett lenni,mintha a bőröm nem kapna levegőt.Úgy éreztem magam mintha nyáron egy nagyon erős alapozóval kifeküdtem volna a napra és le is kapott volna ,meg rám sült volna az alap…Gondolom el tudjátok képzelni…Így egyből lemostam,ami szépen le is jött de az arcomnak ezután se tetszett annyira a dolog.Még utána órákkal is olyan fuldokló érzésem volt tőle.Nem lettem rá allergiás vagy ilyesmi,csak egyszerűen túl tömény volt a krém.

Összeségében:

Nem tudom hogy száraz bőrűeknek hogy szuperálna,de csak nekik tudom elképzelni.A kék Nivea krémet összedobták egy kis színnel. Kb ennyi.Én tuti nem veszem meg,bár tény hogy az újságban volt a minta de nem látok különbséget ez között meg ha az üzletben próbáltam volna ki.Kedves Nivea! Ez most nagyon nem jött össze!

6 megjegyzés:

  1. Látom neked is elég sötét lett :) hát ez most tényleg nem jött össze a Niveának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,eléggé sötét.De ahogy néztem a drogériába és neten a másik se lett volna túl világosabb.:)

      Törlés
  2. Nekem alapból nem jönnek be a Nivea termékei. A testápolóik, a kézkrémjeik és szinte mindenük nagyon tömény. Nem szeretem a Niveát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak télire jók és csakis lábamra vagy oda ahol gyorsan szárad a bőröm.

      Törlés
  3. Próbáld ki a Garnier BB krémjét. Nekem nagyon bejött. Próbáltam a niveát is, szerintem is szörnyen rossz krém. Egy másik íráshoz, bár nem aktuális, de az ambre solaire naptejek nagyon jók. Én 30 faktorost használtam, leégés nélkül barnultam. Ja és jó a blogod. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen őt sokan dicsérik,de pont ma voltam a Tescoba és akkora leárazások vannak bb krémekből,meg akkora választék az otthoni fele... Erősen és kétségbe eseten gondolkodok:)

      Törlés