2013. június 7., péntek

SUBLIME ESSENCE- BŐRTÖKÉLETESÍTŐ SZÉRUM L'occitane

Nem rég kaptam egy Iris Angelica bőr tökéletesítő szérumot a L'occantine jóvoltából.Még nem olvastam róla blogokon véleményt,nem is olvashattam sokat mert csak most jött ki.:) Én viszont használtam,teszteltem.Még van belőle egy kevés,de 7ml mintát kaptam így csodát nem vártam,de a tapasztalataim így is megvannak.:)
Vélemény: A pattanásaimat ugyan nem tüntette el,de a bőröm nagyon szerettem,az orrom is mert nagyon jó illata van.Nem tudnám mihez hasonlítani de nagyon kellemes lágy illata van.A krém átlátszó de mégse az,fehér de halvány fehér.Kicsit megmagyarázhatatlan.:) A kis mártogatós kanállal szedtem ki mert a kiszerelés amibe kaptam se nem nyomos,se nem ütögetős,így maradt a kanálka.Kicsit nehézkes volt,de megnyugvás hogy az eredeti méretűnél pumpás kiszerelés van.

Találtam róla egy kis hivatalos leírást:
Az Írisz Angelika Bőrtökéletesítő Szérum egy olyan szilikonmentes termék, mely segít kijavítani a bőrhibákat. Használatával a bőr sima, egyenletes lesz, a pórusok összehúzódnak, a kipirosodás csökken, az arcszín pedig ragyogóbb és egyenletesebb lesz.


Összességében:
Nekem tetszett!Bár hivatalosan az eredmények 4 hét utána láthatóak,én úgy érzem mégis adott a majdnem egy hét alatt valami pluszt a bőrömnek. Nagyon jól hidratál!Megszerettem na!!:) Bár 14 700-t nem mostanában adok ki egy arcszérumra,bármennyire is tetszik.Majd valami nagy alkalomra megrendelem,Pécsen sajnos nincs üzletük:(

7 megjegyzés:

  1. Alapvetően szeretem a L'Occitane termékeket. Azon kívül, hogy hidratál láttál valamilyen változást? "Bőr tökéletesedést"? :) Meddig használtad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos eléggé kicsi volt a minta szóval más nagyon nem történt.Az arcom lett illatosabb:) Egy hétig használtam,és ma már teljesen ki ürült.Viszont a leírásba ugye 4 hetet írnak.

      Törlés
    2. Hát igen, 1 hét 4 helyett, így valóban maximum bepillantást enged. Jobb lett volna nagyobb minta, hogy tapasztalható legyen a hatás. ;)

      Törlés
    3. Tény hogy azzal jobban ki tudtam volna tesztelni.Majd ha megveszem a nagyot arról is írok véleményt:)

      Törlés
  2. Aztamindenit micsoda ára van. O_O (nem volt még közelebbi kapcsolatom a márkával)
    Gondolom időnként jól jönne minden bőrnek, de nem hiszem, hogy én valaha kiadnék ennyit egy ilyenért. Na jóó, most épp a jelenlegi csóróság beszél belőlem. :D Azért kíváncsi vagyok 4 hét használat után mit mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen épp ezért valami alkalomra karácsony vagy valami amikor azért van fizun kívül bevétel.:) Én egy hét utána csak annyit mondhatok hogy tényleg puhább lett a bőröm,és a szeme alatti kis szürkeség is kevésbé látszik(most reggel vettem észre amikor akartam rakni a korrektort)

      Törlés