2013. december 22., vasárnap

The Body Shop Teafa

A sok karácsonyi posztot olvasva kezd megjönni a hangulatom,bár eléggé gyér mivel itt most is süt a nap és 10 fok van.Karácsonyt meg annyiból veszed észre hogy nagy tömeg van mindenhol és ki vannak díszítve a házak.Szóval egy kicsit hagyománytörően most nem karácsonyi bejegyzés jön hanem egy vélemény/teszt.
Hiszen karácsony után azok akik esetleg pénzt kaptak a fa alá ők azok akik karácsony után mennek vásárolni.És ha netán problémás a bőröd akkor ajánlom figyelmedbe.
A termékeket kiérkezésem másnapján szereztem meg,szóval majdnem másfél hónapja. Így azt hiszem bőven tudok olyan véleményt mondani ami már kiforrott.

(ebbe belelógott a Batman papucsom,bocsi)

Mint látjátok szépen be vásároltunk.Volt egy olyan akció ha 4 terméket veszel akkor 40% elengednek a végösszegből,és mivel törzsvásárlói kártyát is adtak egyből így egy ajándék csokit kis testvajat is kaptam.Azt hiszem nagyon jól jártam ebben az akcióban.:)
Teafás hűsítő, krémes lemosó:

Azt hiszem rajta látszik a legjobban hogy minden nap használom.Minden nap kap vizet szóval az alján a műanyag kezd feloldódni,illetve elhajlani.A hatás? Nos a pattanásaimat nem tünteti el teljesen,csodát ne várjunk,de azért láthatóan kevesebb van belőlük.Illetve használat után nagyon friss tiszta érzést hagy maga után.Ez az érzés még fokozódik ha közbe masszírozom is az arcomat.
Nem tudom hogy újravenném-e.Eléggé vegyesek az érzéseim iránta.Tényleg nem tudom...
Teafaolajos arctisztító

Igen kicsit ő is megviselt,de valahogy ez a zöld gél szerű dolog nekem jobban bejön mint a fehér.Légyegében mindkettő arctisztító,de nekem ez szimpatikusabb.Múltkor véletlenül a sampon helyet erre fogtam rá és csak akkor vettem észre mikor már dörzsöltem hogy héé ez nem is a samponom.Viszont meglepően jól tartotta a hajamat.Igaz kellett egy nagy adag balzsam de a hajmosást egy hétig kihúzta és még vészesnek se mondhattam az egy hét után.Pattanáseltüntetéséről annyit tudok mondani mint az előzőről...
Ilyet biztos fogok még venni.
Teafaolajos arctisztító maszk

Egy héten egyszer használom akkor fél órát minimum de van hogy többet van az arcomon.Bár hivatalosan 5-10 percet ír ,és ezt bőven ki szoktam tolni.Utána teljesen zsírmentes a bőröm.Nagyon megszerettem.És minimálisan szárítja a pattanásokat is,ebből a termékcsaládból ez tetszik idáig a legjobban!:)
Ezt is biztosan újraveszem.:)
Teafaolajos arcradír
Ő volt az egyetlen akit a magyar Body Shop oldalán nem találtam csak az angolon.
Bár róla nem is tudok túl sokat írni. Arcradírozásra jó,de hogy használ-e valamit hogy teafaolaj is van benne arról nem tudok nyilatkozni.Mivel én csak ezt a teafás termékcsaládot használom az arcomra ,és kevesebb pattanásom van mint mikor kijöttem,így biztosan használ,de hogy ő önmagába mit tud,arról sajnos nincs véleményem.
Viszont ha elfogy biztos veszek még mert nem olyan karcos mint a többi arcradírozó, és nem lesz piros,irritált a bőröm.


Összességében:
Első Body Shop termékeim voltak,nem csalódtam.Nem vártam csodakrémet,és BB krémmel már eléggé vállalható a bőröm.(előtte alapozóval se nagyon).Biztos fogok még vásárolni náluk.
A testvajról meg lesz külön poszt.:)
Ti használtátok már a termékcsaládot?Vagy a Body Shoptól valamit?

3 megjegyzés:

  1. Én nagy TBS testvaj és tusfürdő függő vagyok...csak kár hogy itthon nincsenek fullos akciók :D A radírjaikat is szerettem amit eddig próbáltam:) Kicsit túl vannak árazva szerintem, de akciósan viszont bőven megéri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére eddig mindig láttam valami akciót az itteni boltban,szóval attól nem félek hogy teljesáron kell megvennem mindent.:)

      Törlés
  2. Nekem ebből a teafás termékből egy arcmaszkom van amit hétvégén kaptam a vásárlásom mellé. Még nem próbáltam, de kíváncsi leszek,hogy hatásos e. :) Klassz bejegyzés :)

    VálaszTörlés