2014. április 5., szombat

Kicsit vásároltam...Body Shop

Majdnem mindenem fogyóban volt,így tegnap ellátogattam a The Body Shop üzletbe ahol újabb remek akciókat fogtam ki. Imádom hogy itt mindig van akció,és hogy a TBS eladók olyan kedvesek.Úgy dolgoznék egy ilyen üzletbe...haza se mennék...na jó,érzékelitek a túlzást?:)
Ami viszont számomra furcsa,és kicsit lehangoló hogy Magyarországi TBS-ben már tart a málna szezon.Itt még hír sincs róla.Még az áfonya az újdonság.Pedig őshazája a márkának,nem?
Őket sikerült vennem:
Bizony! Most egy ideig nem lesz gondom a testápolással.:)
Ahogy a képen is látszik mindent akciósan vettem,majdnem féláron.Imádom:) Illetve erre rájött a kártyám általi kedvezmény ami -10%.
Alapból úgy indultam el hogy én akkor most passiógyümölcsös dolgokat veszek,aztán elcsábított a papaya tusi is:)
A tusfürdők és a vajak kb. ugyan az az illat,szóval a testvajakkal használva tuti sokáig ilyen illatom lesz.:)
Nem tudom hogy otthoni TBS-ben kaphatók-e a Dreams Unlimited illatú dolgok,de tudni kell róla hogy ez egy parfüm testvaja,és elégé erőteljes illata van,érezni hogy nem gyümölcsös dologgal van dolgunk.
Melyikről szeretnétek elsőnek tesztet?:)

2 megjegyzés:

  1. Uhh a tusiknak jó áruk volt :) passion fruitos vajam nekem is van,de elfogadnám a tusiját is :) a papaya meg egyenesen mennyei, én pont tegnap kaptam barátomtól a málnásból testvajat meg a tusit :))) isteni illatuk van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen elvarázsol az illatuk...még a csokisat használom,de van hogy csak leülök a szobába kinyitom a passion fruitos-at és szaglászom mint egy hülye:D

      Törlés