2014. április 15., kedd

The Body Shop Csokoládémánia

Nagyon régóta megvan ez a kis csomag.És csak mostanában kezdtem el használni.Ennek oka hogy ha egyszer csokis akarok lenni akkor legyen mindenem csokis.A tusfürdő,testápoló,testradír...És ezzel a kis csomaggal sikerült is.:)
És amit rejt:

Nekem nagyon tetszett a csomagolás,gusztusos volt az elrendezés,és a doboz is jól jött a még el nem kezdett sminktermékekre.:)

Amit a legtöbbet használok az a tusfürdő..
Egy kicsit csalódás volt mert miután kiléptem a zuhany alól már nem éreztem a csokoládé illatot.Csak akkor amikor magamra kentem.Viszont a hidratálás csillagos 5!
Délutános műszakos révén van hogy 11-re érek haza,és az igazat megvallva nem mindig használom a mellé járó testvajat.De az én száraz bőrömnek ez nem probléma,mert a tusfürdő tökéletesen hidratál.
Az állaga is tetszik.Kicsit olyan mint a csokiszósz annyi különbséggel hogy ennek kesernyés íze van.(véletlen megkóstoltam  :D )

A szappant csak kipróbáltam...
Ami a legjobb benne hogy nem mállik  szét mint a szappanok általában.A többi tulajdonsága nagyjából ugyan az mint a tusfürdőé annyi különbséggel hogy ez egy szappan...:D

OOO ebbe a kis tégelybe nyitás után beleharaptam volna..

És magamra kenve is csodás illata van,tömény de nem zavaróan.Illetve engem nem zavar. Radírozása egész jó,nem tökéletes,de az illatmámor kárpótol. Nem nagy szemcsés,így nem egy durva radírozásra lehet számítani.De nem is rossz vagy kellemetlen érzés használni.

A testvaj...


Róla már Itt írtam.A véleményem nem változott.:)

És a fürdőszivacs...
Amit bár én nem használok,mert nem szeretek,de a barátom annál inkább.Ezért nála landolt,és azóta is szereti és használja.:)

1 megjegyzés: