2014. április 21., hétfő

My Fragrance...The collection

Írtak páran hogy mutassam meg a parfüm kollekcióm.Ami igazából nem is kollekció(bár ha kettőnél több van akkor egyesek már kollekciónak nevezik).Van pár parfümmintám is.Tudni kell rólam hogy szeretem a parfümöket..oo de nagyon is. Ha lehetne minden hónapba vennék egyet,de realista vagyok és tudom hogy előbb elhasználom ami megvan és utána lesz új véve..(régi olvasók tudják milyen parfümre vágyok nagyon)
Akkor kezdjünk bele!
Britney új illata illetve hát illatai. The Nice Remix és a The Naughty Remix. Mindkettő édeskés illat,egy kis fűszeres beütéssel.(Nézzétek el nekem a parfümök illatát sose tudom normálisan leírni)Szerintem nyáron fogom elhasználni.Amúgy eléggé szépen tartja magát a nap végéig.

A tavaszi illat,vagyis mindenki annak nevezi és tény hogy virágos illat,de nekem kicsit savanykás..fanyar illat. Persze lehet csak az én bőrömön jön ki így,de nekem ő nem egy tavaszi illat lett.Még azt se tudtam meghatározni milyen alkalomra viselném az illatot.Rajtam nem annyira tartós mint amennyire elvárnánk egy Dolce-tól.

Az abszolúte favorit!!!!Nagyon régóta megvan a Dm karácsonyi parfümvásárán vettem kb 2 éve(és nagyon vigyázok rá ezért van még ennyi belőle)és nagyon jó akcióban vettem mert ugye ez a nagy kiszerelés ami 3000 Ft volt össze visz.Nagyon nyári illat,karakteres,igazi émelyítő édes,de nekem így tetszik.Szépen tartja is az illatát és néha csak így megérzem az illatot magamon és kéész végem szeretem!

Az én is őszi megmentőm.Mégpedig azért mert egyik szülinapomra kaptam ami ősszel van,így erről a parfümről nekem abszolúte az ősz jut eszembe.Sajnos nem tartós a bőrön,de a ruhán az.Egy eléggé karakteres fűszeres illatot rejt az üveg.Nem kell belőle sok mert a ruhán tényleg sokáig érezni.Szeretem!Szép emlékeket idéz:)

Az őskövület!Azért ez a beceneve mivel már vagy 5! éve megvan.Részben azért mert abban az időben amikor vettem,sok parfümöt használtam,és ezt csak azért vettem mert tettszett az üveg.Aztán rájöttem hogy hoppá ez egy tartós parfüm,finom édes,és 1000 Ft! Másik meg hogy tudtommal már nem lehet kapni úgyis ilyet csak a Rossmann-ban láttam.De ha még kapható akkor írjátok meg,mert ha haza megyek betáraznék belőle.:)

Az illatkalauz oldalán nyertem.50-ik regisztráló voltam.Amikor felhívtak hogy mit szeretnék azt se tudtam miről van szó.Aztán megnéztem hogy akkoriban mi volt a toplista csúcsán,és így rá esett a választásom.De végül is nem bántam meg.Egy eléggé fűszeres,de virágos illat ami nagyon tartós!De annyira hogy a szennyesbe dobott ruha ami kb 5-7 napig áll a szennyesben,és amikor mosásra kerül a sor még érezni az illatot.És amúgy az a fém karika rajta egy gyűrű,de az én ujjaimra nem fér rá.És a szomszéd kutyának van ilyesmi nyakörve. Így inkább rajta tartottam dísznek:)


Essence...mert az Essence nem csinál rossz parfümöket,és olcsók is,csak ennyi pénzért ne várjuk hogy nagyon intenzív és tartós legyen.Nem is azok.Inkább kis felhők.Amik addig amíg kifújod őket nagyon erősek.Aztán győz az erősebb, a szabad levegő és elfújja őket.Ha a csuklómra fújom,és pár óra múlva megszagolom direktbe a csuklómat akkor igen ott van.
Mindkettő jó illat. Hívek a nevükhöz.De azért egy buliba ahol megizzadsz egy erősebb parfümöt ajánlanék.De egy délutáni csajos napra simán tök jók.:)

Nektek meg van valamelyik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése