2014. október 19., vasárnap

Dove Hair BB Cream...hát ez mi?

Nagyot néztem amikor a postaládámba landolt egy Dove haj BB krém minta,és ráadásul dupla adagot kaptam,kétszer kaptam meg ugyan azt a mintát amiben alapból kettő minta volt,szóval volt 4 db mintám. Hát nekem éppen elég volt,és ilyenkor hálás is vagyok hogy van minta kipróbálási lehetőség mert eléggé nagy csalódás volt!
Róla lenne szó a nagy kiszerelés. Magyar nyelvű leírást még nem találtam lehet Magyarországra még be se vitték de megpróbálom lefordítani nagyjából,és leírni a lényeget.
Forrás
A haj alapvetően öregszik,elveszti a lipideket és a fehérjéket.Ez a termék segít pótolni ezeket és fiatalos megjelenést ad a hajnak.
Álljunk már meg! Mi az hogy egy haj fiatalos? Ez nem festék! A haja akkor tűnik öregnek ha őszül. Amúgy meg naponta kihullik vagy 100 hajunk és a helyére nő egy új! Szóval a haj újul...ne dőljetek be a reklámnak
A krémben van Uv szűrű és antioxidáns,amik segítenek: kondicionálni a hajat,könnyebben kezelhetőbbé tenni, és védi és megerősíti.
És természetesen ettől puha, fényes és élettel teli lesz.
Használat:
Nedves hajon kell eloszlatni,máshol olvastam hogy szárazon is lehet.nos a leírásban 4-5 pumpányit ír,de ez hajhossztól függ. Nem kell kiöblíteni. Csak megszárítani a hajadat és kész a csoda??????

Most jövök én!
Egy mondatban le tudom érni a véleményem!
SEMMIT SE ÉR!
Mindent a leírásban megfelelőnek tettem,vizes haj..kicsit masszíroztam a végébe.A krém könnyen kezelhető volt szépen siklott a hajamon,itt még nem is volt gond. Megszárítottam..és tudjátok milyen lett a hajam? Mintha 1 kg hajhabot tettem volna rá..ragadt,elnehezült,nem lett puha inkább hasonlított egy próba baba hajára mint egy élő emberére! Egy dolog volt ami számomra pozitív volt az az illata,mert az kellemes volt,és sokáig érezhető.
Négy mintát próbáltam ki és mindegyiknél ugyan az volt a tapasztalat. Hosszú távú  hatásáról nem tudok mit mondani ,de őszintén megmondva nem is szeretnék.

Nos köszönöm szépen,nekem ennyi volt a BB krém hajra. Maradok az arcnál BB krémek terén.

Valaki próbálta már? Tapasztalat?

6 megjegyzés:

  1. Nekem ezek a nem kiöblítős csodák sose váltak még be, vagy természetellenes lesz a hajam tőlük vagy pedig olyan mintha 1 hete nem mostam volna :D

    Erről a BB krémről még nem hallottam de nem is fogom kipróbálni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól teszed,van ennél százszor jobb termék is ami tényleg segít a hajon.

      Törlés
  2. Jé, én még ilyenről nem is hallottam :O Kicsit olyan érzésem van, mintha egy felkapott termékcsaládpt (BB krém) megpróbálnánk ráerőltetni olyan dolgokra, amikhez nem passzol, mint pl. ez is. Legközelebb BB krémes körömlakkot is lehet majd kapni? :D
    A hatása meg ezek szerint szörnyű, kár érte, mert alapjáraton szeretem a Dove termékeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez az érzésem. Mindent kitalálnak azért hogy legyen bevétel,de ez nem az a nagy csoda amitől meglendül a Dove szekere...

      Törlés
  3. Én is csak nemrég hallottam erről, hogy hajápolási termékek is BB krémmel próbálkoznak. Hát tényleg elég furcsa. :/ Máshol még nem olvastam róla, de nagyon marketing fogás szaga van.

    VálaszTörlés
  4. Valahonnan kaptam 1 db mintát és kipróbáltam. Nekem nagyon bejött és keresem mindenhol, de sajnos nem lehet kapni ! Aki tud róla, hogy hol lehet megvásárolni, kérem írjon ! Köszönöm

    VálaszTörlés