2012. április 9., hétfő

A töredező körmeim

Nagyon irigylem azokat a lányokat akiknek erős körmük van és, a körömágyuk se szárad ki olyan hamar mint az enyém.Én nagyon sokat foglalkozok a körmeimmel,mindennek ellenére a körömágyaim eléggé szárazak és az ujjaimon a bőr is hamar leszakad,beszakad.Sokat nekem körömolajjal,de sajnos nem használ túl sokat.A körmöm?Na az katasztrófa... lemezesen szakad fel főleg a mutatóujjamon.Barázdások,és néha alig tapad meg rajta a körömlakk.Én ezeket használom erősitésre,na meg hogy emberi körmöm legyen:
Sajnos annyira nem váltak be hogy azt mondhatnám hogy igen eltűnik a körömtöredezés.
Multivitamint szedtem,haj,köröm erősítőt is.Nem használtak.....pedig több mint egy évig szedtem őket....
A kérdésem hogy kinek mi vált be?
Szeretnék ötleteket kapni mert ott tartok hogy mindenre vevő vagyok csak legyen valami a körmeimmel.Szóval akinek van hasonló,vagy volt és bevált neki valami az légyszi írjon.Kétségbeesett vagyok ezen a téren.

4 megjegyzés:

  1. Használsz valamilyen kézkrémet, vagy körömolajat a körömerősítő lakkok mellett?

    VálaszTörlés
  2. Körömvirágos kézkrémet,olivaolajat,és körömerősitőnek még van miss sporty-s.

    VálaszTörlés
  3. Akkor ezek szerint nemcsak én vagyok olaj- és kézkrém mániás :) Ami nekem még bevált töredező körmökre az a körömlakkozás, és ezzel a körömlakk-lemosás minimalizálása volt. Sajnos mindegy, hogy acetonos vagy acetonmentes, minden lemosó szárítja a bőrömet és a körmömet.

    VálaszTörlés
  4. Igen igen én is most úgy döntöttem végső elkeseredésembe hogy egy hónapig semmi se megy a körmeimre ápoló olajokon és kézkrémen kívül.És újra szedek vitamint de most Biovane-t.Ha most se lesz jobb akkor marad a műköröm.:S Sajnos nem megoldás ahogy kinéznek a körmeim.:(

    VálaszTörlés