2013. szeptember 14., szombat

Autumn decoration...házba és lélekbe.

Sokan kiakadnak mikor már az X-ik őszi dekorációs posztot olvassák,megértem őket.De mint sokan én is IMÁDOM az őszt,és vele együtt mindenét ami hozzá tartozik.Kedvencem Halloween a legjobb ünnep. :) És gondoljatok csak bele.Mikor fordítunk még ennyi időt és energiát a házunk dekorálására? Hát persze hogy a hideg évszakokban.Mindegyiknek megvan a maga  csodája de valahogy hozzám az ősz áll a legközelebb,éppen azért ilyenkor előtörnek belőlem a DYN gondolatok,az inspirációk.Ha esetleg unjátok a sok képes posztjaimat megértelek titeket. Talán nem utolsó posztom erről a témáról de most valami hasznos is jön.Pár dolgot összeszedtem amivel ilyenkor meghitt otthonná teszem a lakást,és remélem ezzel nektek is segítek az őszi melankólia ellen.
1,Ajtódísz,terméskoszorú az asztalra.
2,Termések vázába,vagy csak elsárgult levelek
 


3,Rengeteg mécses és gyertya(ez az őszi begubózás elengedhetetlen kelléke nálam:)

4,Tökdíszek(akár már halloweenre gondolva)5,Gyümölcsök,asztalra,dísznek,ételbe bárhová
6,Plédek,takarók minden ami meleg és körül tudod vele magad tekerni.7,Teák Kora ősztől,kora tavaszig minden nap iszok egyet,felér egy kisebb sziesztával ha lassan iszod és közbe kikapcsolsz minden mást


Remélem egy kicsit hangulatba tudtam hozni azokat is akik még a nyarat siratják.Élvezzétek ki mert ez a legszínesebb évszak!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése