2013. szeptember 21., szombat

Köszi Triumph!

Aki még hallotta nekik mondanám hogy a márka indított egy melltartó tanácsadást,(azt hiszem most indult,de lehet nem ha már volt ilyen akkor bocs).A lényeg hogy foglalsz egy hozzád közel első üzletbe időpontot,és nagyon kedves segítőkész eladók várnak téged.És hogy miért várnak? Hogy ha ti se tudok néha választani illetve eligazodni a méretek között akkor segítsenek.Én a fehér melltartókkal mindig gondba vagyok,nem is kicsit.Valahol mindig kicsit szűk lett.Most viszont két nagyon kedves lány várt engem a pécsi árkádba lévő üzletbe.Annyi felpróbálni valót hoztak hogy alig tudtam már hová rakni őket a fülkében.Nagyon nagy választék volt,persze előtte lemértek hogy kb. hányas méret kéne nekem.És természetesen egyből az első betalált nagyon nagyon szép volt,nem csipkés de ahhoz hasonló.Egyetlen egy gondom volt vele hogy átlátszó volt.Az volt ez egyik kikötésem hogy ha felhúzom és rá még egy pólót akkor az ne látszódjon át.És annyira cukik voltak hogy egy fehér pólót is kaptam felpróbálni.:)
Próbáltam sportmelltartót...jaj de kényelmes,viszont egész napos viseltre nem ajánlották,így egy krém színű mellet tettem le a voksomat.És végre van egy normális fehér melltartóm amire annyira nem is kell vigyázni hiszen direkt azért nem fehér mert a világosakkal egybe lehet mosni,és nem kell külön csak a vakító fehérekkel egyberakni.Ja és hogy mi benne a pláne?
Ha az első 500-ba benne vagytok akkor kaptok egy nagyon helyes neszesszert ajándékba.
Ha figyelitek a Triumph facebook oldalát ott fognak szólni ha elfogyott az ajándék.
A tanácsadás amúgy nincs vásárláshoz kötve,én azért vásároltam mert amúgy is régóta fájt a fogam egy normális melltartóra! A neszesszert meg tökéletesen lehet alkalmazni egy közepes smink csomag hordozására. 

A csomagocskában,egy Astor spirál,egy Collistar krém és egy Davidoff női parfüm lapult.Mindegyiknek nagyon örültem.:)
Szerintem érdemes ellátogatni az üzletbe,ha vásárolni nem is szeretnétek mivel eléggé húzós ára van a melltartónak ez tény,viszont minőség,de ha az olcsóbb mellet döntenétek de legalább megtudjátok a pontos méreteiteket,hogy mi állna jól,milyen melltartót keressetek,hogy nagyobbítjátok, kisebbíthetitek a melleiteket optikailag.(Igen van akinek kisebbíteni kell,pl nekem is sokkal arányosabb úgy a felsőtestem:D)
A pécsi lányok nagyon kedvesek voltak.:)

4 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jól hangzik! :) Így megérné náluk vásárolni mindig. Sajnos a melltartóik többsége nagyon drága, bár tény, hogy azok a melltartók 1-2 év múlva is melltartók maradnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen,eléggé drága,viszont nekem van olyan ami 4 éve van meg és se egy szakadás vagy egyéb nincs rajta,és ha egy átlagos melltartó árát nézzük ami kb. 10 000 FT és ezt lebontjuk arra hogy legalább 4 évig nem kell venni másikat helyette akkor már annyira nem is tűnik vészesnek.:)

   Törlés
 2. Én a H&M-es melltartókra esküszöm, persze a Triumph is a szívem csücske lenne,ha azt is 3-4 ezerért tudnám beszerezni...:D Egyébként egyet értek veled, abszolút megéri egy drágább darabra beruházni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kevés Melltartóm van,de inkább veszek félévente egyet 10 ezerért minthogy a nyakamba legyen a kapcsok mint ahogy sok lánynak felcsúszik a hátáról mert nem megfelelő melltartót vett...

   Törlés