2013. szeptember 25., szerda

Max Factor Wild

A Max Factor facebook oldalán volt egy sminkes játék,és bár nem lettem benne az első 3-ba mégis minden részvevő kapott egy kis meglepetést,amit ez úton is köszönök szépen mert nagyon megszerettem a Pots-t!

Egy fekete spirált kaptam,és egy Wild shadow Pots-t a 25 savage rose árnyalatot.A Pots-nak nagyon kellemes illata van,a tégelyből könnyen ki lehet venni.Bár szerintem ami az előnye az a hátránya mert amikor leszedtem a tetejét egy csomó por hullott ki belőle.
Egyből készítettem vele egy sminket mert már annyi blogban olvastam róla,épp ezért nem mutatom meg a spirálját meg ezeket mert kb mindenhol azt lehetett látni:D
A szemhéjam eléggé rejtett.:)
Egy egyszerű barna füstös szemet csináltam ez az abszolúte kedvencem.:)(remélem látszik a képen)
És amiket használtam hozzá:
A véleményem az hogy bár nagyon felkapták a spirált szerintem semmi extrát nem csinál.Nem látok különbséget ez és az ez előtti spirálok között.A keféje ki alakítása tetszik,de ennyi. Nagyon sok embernek bejött,nekem olyan nem csinál semmit,de van valami a pilláimon hatást értem el vele kb. És nem választ szét,póklábas sminket csinál.:S
A Pots viszont tetszik!Szép,tartós ha vizesen viszed fel  csillogósabb ha szárazon akkor visszafogottabb.:) És tényleg!Így kaptál egy termékben kettőt.
Viszont a termékeket köszönöm,bár nem mint blogger hanem mint magánszemély kaptam(mint általában,félreértés ne essék) ez nem befolyásolta a véleményemet!
Meg merjem kérdezni hogy ti hogy álltok vele?:D

2 megjegyzés: