2013. október 15., kedd

Van kedvenc sorozat?VAAAN nem is egy!

Eddig nem sok sorozatot néztem meg,mindig túl hosszadalmasnak találtam azt hogy jjaajj akkor most várni kell,és pont akkor fejezik be a részt amikor kezd izgalmas lenni.Ez egy csapásra megoldott azzal a dologgal hogy egy sorozatot csak akkor kezdek el nézni ha már az első része is leültetett,és annyira jó volt hogy hajlandó vagyok több napon át gondolkozni azon mi lesz a következő részben.és igen van pár ilyen!
Van közötte régebbi,újabb,most futó..de mindegyiket megérni megnézni.:)

Első új abszolút kedvencem :American Horror Story



Számomra ez a sorozat mérföld kő volt.Hogy miért?Mert egy történetből amit általában a nagy filmgyárak kihoznak egy kb másfél órás,középkategóriás vagy ne adj isten nagyon rossz alsó kategóriás filmben.Azt ennek a sorozat szerkesztői kihozták úgy hogy ne tudd hogy mi fog történni,ha van sejtésed is biztos lehetsz benne hogy nem az! Ez a legfrissebb élményem,a legfrissebb sorozatom.2 szabadnap alatt megnéztem az első évadot,nem azért mert  muszájnak éreztem, hanem mert nem tudtam NEM elindítani a következő részt.Ami az alap koncepció az minden horror filmnek ugyan az.Viszont ahogy fűzik a szálakat az az igazi plusz benne ami megadja a löketet hogy nézd!! O igen ami meglepett viszont nagyon jó ötletnek tartom az az hogy minden évad egy külön történetet mesél el.Más más horror story-t,kisebb nagyobb szereplőváltásokkal. Az első részt mindenképp érdemes megnézni!Onnantól már mindenki kedve szerint dönthet!

The Walking Dead


Elsőnek meg se akartam nézni.De kezembe adták a képregény első részét,és azt mondtam nekem ezt látnom kell!! Ez nem csak egy buta zombi ölős sorozat.Sokkal több benne az emberi mint a véres, kivégezlek rész!
Pontosan arról szól hogy az emberi természet milyen,milyen alapcsoportok jönnének létre ha tényleg jönne a világ vége.Hogy még így is ember ember ellen fordulna pedig sokat nem nyerhetnének vele.Ebbe a brutális világba is szövődnek kapcsolatok,születnek babák,lépnek félre emberek,és tiporják egymást a földbe.Ugyan akkor le is alacsonyodnánk túlélő szintre,nem gondolkozván régi szabályokon,vagy azon hogy kinek mit szabad...Itt is az első rész volt az ami teljesen letaglózott...Te is Rick-l együtt tudsz meg dolgokat,még véletlenül se előbb...a szereplőkkel együtt izgulsz,ítéled el őket,vagy szereted meg.De egyik se lesz közömbös!

Bordélyház
Ez az egyik olyan sorozat amit azért kezdtem el nézni mert már akartam valamit,és mivel ajánlották így egye fene alapon megnéztem. Viszont egyáltalán nem egy rossz sorozat.Bár természetesen nevéből adódóan nem egy apácazárdáról szól,viszont nem megbotránkoztató! Ami nagyon tetszik benne hogy ez is lemegy az emberi szintre,nem csak a "dolgozó" nőket mutatja be,hanem ami mögöttük van.Nagyon sok mondanivalója nincs a sorozatnak ennek ellenére engem elszórakoztatott...

Egy Call Girl Naplója

Ezzel a sorozattal kezdtem el a függőségemet! Nekem sokkal jobban tetszett mint a Bordélyház.Egy lányról szól nem egy egész csapatról.Bemutatja azt a világot amit senki se ismer el hogy van,de mégis mindenki tudja igenis létezik,és megfizethető csak pénz kell hozzá!Itt is vannak kosza szállak,és szerethető utálható karakterek.Az viszont biztos hogy nagyon mélyen és részletesen lép bele,és mutatja meg ezt a világot!Volt olyan rész amit egymás után 4-5 x megnéztem és nem untam meg!

Amit még nagyon szerettem az a Lost. De arról nem írnék külön,mert egyik hogy már régóta vége,és az itthoni tévébe is játszották. Így azt hiszem mindenki látta.Vagy legalábbis hallott róla.

Nektek van kedvenc sorozatotok?

2 megjegyzés:

  1. Köszi a tippeket! sok sorit nézek, kb. 15öt, de többsége szünetel, jövőre lesz új évad, tehát újak után kell néznem. Lassan neki is kezdek a Bordélyháznak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most vadászok új sorozatok után,egyszerűen megszerettem a sorozatokat.És örülök ha segíthettem:)

      Törlés