2014. február 22., szombat

Sure(azaz Rexona) Maximum Protection

Tudom hogy rengetegen írtak róla,egy időbe az összes blogon csak róluk volt szó,ennek hatására vettem meg én is.Mert ha rajtam segít akkor nem hiába zengtek ódát róla.
Itt Angliába nem Rexona néven fut hanem Sure. Hát ennek okáról nem tudok semmit,de a termékek ugyan azok,sőt többfélét láttam mint otthoni üzletekben.
Ami nekem megtetszett benne a hatékonysági ígéreteken kívül,az a letisztult egyszerű csomagolás volt.Tetszett hogy nem zsúfoltak sok mindent a fehér alapra,pár kötelező szöveget,illetve egy kis díszítést.
Én a zöld kiadást vettem meg az Everyday Fresh-t,de mint tudjuk és oly sokszor leírták van  még 2 kiadása.De nekem ő volt a szimpatikus.
Az illata szerintem kellemes,kicsit a hintőporra emlékeztet,de csak picit,mert amúgy tényleg olyan friss illata van,amit ha felkenek este,és másnap este fürdők még mindig érzem. A hatása szerintem is kiváló!Én aki alvás közben is megizzad,de úgy nem kicsit,nekem ez egy megváltás volt a sok haszontalan izzadásgátló között!
Amit  még észrevettem,ha este lefürdök akkor is másnap is kitart a hatása,és nem izzadok,illetve minimálisan izzadok de nincs kellemetlen illat.Tehát a 48 órás hatása is kipiálva!
Ami nem tetszett az elsőnek is az hogy nagyon gyorsan fogy! Igaz hogy 45 ml-ről van szó de a tekerő eléggé vicces népség mert ha egyet tekersz nem jön ki elég,ha 2-3-t akkor meg túl sok,amit eléggé nehéz eldolgoznod magadon.
És a másik...ha fekete ruhát húzol akkor bizony-bizony  ne próbáld meg újrakenni magad mert így jársz..Beleragadnak a fekete szöszök és az istenért se fognak onnan kijönni.
Az adagoló amúgy jó,jó az eloszlása,meg az hogy kis gilisztákként jönnek ki a lyukból,csak ne kéne szórakozni mire megtalálod a kellő mennyiséget!
Ami még számomra hátrány volt,az az hogy egy idő után az aljából mintha folyna valami. Ugyanis reggel letettem a szekrényre és estére ott maradt egy olajos folt.Nem hiszem hogy a meleg miatt,mert se fűtőtest közelébe nem raktam,illetve vad meleg sincs a szobánkban.Elképzelésem sincs hogy mitől folyt ki alul.
Mindent összevetve szerintem tényleg az egyik legjobb izzadásgátló dezodor a piacon.
Mindenesetre ha tudok olyat ami még ennyire jó akkor írjátok meg!
Az ára nem a legolcsóbb de a hatásáért nem is olyan vészes.5 font körül be lehet szerezni bárhol,bár akcióban nem láttam még..de ki tudja...:)

Ki nem próbálta még?:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése