2014. április 20., vasárnap

Az én kis védő angyalom a teafa!

Ha ti is sokat szenvedtetek a problémás bőrötökkel akkor ezt a termékcsaládot érdemes lenne kipróbálni.Az én teljesen menthetetlen arcomon segített,és csodásan rendben is tartja.
No igen Body Shop..de hát annyira jó...a fél fürdő már csak ezekkel van tele:) Mentségemre szolgáljon hogy iszonyat jó kedvezményeket szoktam kifogni,és törzsvásárlói program is remekül ajándékoz és ad kedvezményt.

Eléggé régóta megvan ez a termékcsalád. Kb november óta,de közben kaptam mintákat más gyártóktól és először azokat végeztem ki. Így azt mondhatom hogy december közepe óta folyamatosan csak őket használom,és nem mondom hogy tökéletesen de szebb lett a bőröm mint drágább és jobbnak mondott termékektől.Az állcsontom az nagyon nagyon durván nézett ki. Most már csak pár elkapart pattanás(amiről én tehetek tudom..tudom nem kellett volna)És néha egy kis patika előbukkan de szépen leviszi a gyulladást a teafa.
A termékcsalád teljes,szóval arclemosó,(abból egyet már láthattok egy elfogyott bejegyzésben) és még egy ami inkább géles állagú. Arcradír,arcmaszk,tonik,és a hidratáló.Kezdem az elején!

Belőle már nincs sok.De biztos ha elfogy a románc folytatódik.Szeretem az illatát mert nem erős.Nem habzik nagyon inkább tényleg kicsit gél állagú.Ennek ellenére nagyon jól tisztit.A tiszta,és puha!! bőr érzetét adja miután lemostam.Nagyon megszerettem.
















The  Arcradír..ami azért nagyszerű mert nem karcol.Találkoztam már nem egy olyan radírral ami karcolta a bőrömet.Kevésbé érzem rajta a teafa illatát,nem olyan erős mint az arclemosóban.De ettől függetlenül nagyon jól teszik a dolgát.Talán a Lush Dark Angels arcradír jobb,de ezt is nagyon szeretem.

Finooommm arcmaszk.Na jó nem finom, nem kóstoltam.:) Viszont az elején egy kicsit csip,miután felraktam.De ez az érzés hamar elmúlik.Az illata viszont nagyon erős.Az elején kicsit bekönnyeztem tőle.Szóval csak óvatosan! Az arcom nagyon szereti.Ez nem az a megszáradós törős maszk lesz belőle.Még fél óra után se törik.Nem hagyom el ha közben járkálok,ezért hatalmas piros pont neki!
Lemosás után az arcomat frissebbnek érzem,és kicsit pirospozsgás ami engem nem zavar,de lehet másokat zavarna.Pattanásokat szépen szárítja.
Tonik..néha kell néha nem.
Az egyik olyan termék amit néha úgy érzem hogy használom kell,máskor meg irritálna ezért kihagyom.
Nem rossz!Nem ezt mondom,csak néha kicsit sok.Van időszak amikor kevésbé zsíros a bőröm akkor nem érzem szükségét.Van amikor zsírosabb akkor kell..értitek:)
Nem szárítja túl a bőrt,viszont kellően le szed minden felesleges faggyút.
Hidratáló,amivel eléggé rosszul kezdődött a viszonyom de mára kiforrotta magát.
Az elején kicsit olyan volt mintha lemart volna egy bőrréteget az arcomról.és még fényesebb lett a bőröm.
Utána már egész jól kijöttünk egy kisebb szünet után.
Valahogy a szünet után már tette a dolgát.Nem értem miért,de a lényeg a láv kiteljesedett,és szép matt,és hidratált lett a bőröm.:)

 Ti szeretitek a termékcsaládot?

2 megjegyzés:

  1. Régen, mikor problémás volt a bőröm csupa teafa olajos dolgot használtam és remekül beváltak. Most már ugyan nincs rájuk szükségem, de ami velük készül, az csak jó lehet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem merem abbahagyni a használatukat.De lehet egy próbát megérne egy elvonókúra..hogy hosszútávon mit tudnak.:)

      Törlés