2014. június 8., vasárnap

Essence Bloom Me up ecsetkészlet

Voltam olyan szerencsés(jóó nem igaz anyukám volt ilyen szerencsés de ő nekem adta,szóval innen is köszi anyuuuuu) hogy az enyém lehetett a készlet,mivel anyu csak miattam játszott rajta és ő is úgy örült neki ahogy én.:) Mülleres online játékon nyerte,szóval lányok érdemes figyelni a Müller oldalát:)
Egy szó mint száz a készlet:



Amiért kifejezetten örültem neki az az egyik ok hogy Essence. Angliában nincs Essence(vagy nagyon kevés), így nekem ez a "haza márkám" amit nagyon szeretek.(Igen tudom hogy alapból német márkáról beszélünk)

Lássuk a tartalmát:
01 blooming tender
Dupla végű,az egyikkel a szemöldöködet tudod szép ívesre rajzolni,a másikat én kétfélére szoktam használni,vagy szemöldök fésülésre,vagy szempilla fésülésre ha túl sok lett a festék. De nem nagyon szoktam használni mivel van pár régi szempillafesték kefém és azok ugyan úgy funkcionálnak mint ez.A ferde ecsetet többet használom.És a mintázat is tetszik rajta.

01 lovely lavender
A színén kívül semmi extra. Ugyan olyan mint a többi szempilla göndörítő.

01 lovely lavander
Életem első kabuki ecsete! Hogy én hogy örültem neki.Ez amúgy alapból ennyire puha? És ennyire jó érzés mindenféle smink nélkül simogatni az arcot vele? Az az igazság tudom hogy most azt kéne leírnom hogy mennyire szépen lehet vele eldolgozni a pirosítót ,vagy a púdert,de én még nem fogtam be ilyenre.Van hogy este csak hogy megnyugodjak simogatom vele az arcom..(ez beteges? tuti csak én csinálom  ezt egy kabukival). Viszont azt aláírom hogy rettentő puha,nagyon kellemes érzés használni. Nagyon szeretem!


01 rose it up!
Még szintén nem próbáltam(neem ezzel nem simogatom az arcom).
Mindössze van most másik beauty blender amit használok.És egyszerre 2-t fölöslegesnek tartok használni.

A hármas...:)
Fentről lefelé haladva:
01 chaising lacy:
Nem igazán tudtam az elején mire vélni,hiszen ez egy beauty blender ecsetnek minősítve.Nem mertem még kipróbálni,valakinek ötlet hogy akkor ez most alapozásra való ecset? Vagy esetleg másra kell használni?

01 chaising lacy
(Igen mindkettőnek ugyan az a neve)Az biztos hogy ez egy alapozó ecset.Illetve én annak használom,annak fogtam be és tökéletesen működik.Bár én nem egészen ezzel viszem fel az alapozót,mert én alapozó pöttyöket rakok az arcomra és azokat oszlatom el.Viszont nagyon szépen csík nélkül el lehet vele dolgozni.A rajta lévő minta is nagyon szép,egyszóval igen igen ő az új kis szerelmetesem.:)

01 blow my mint
Eyeshadow brush..és végzi is a dolgát jól.Szépen tudtam vele satírozni,és a füstös szemeket is szépen összehozza.Puha az ecset de a nagyon puha kategória.Ezzel is szívesen érek a bőrömhöz.

A műanyag tasakot amiben kaptam nem fényképeztem le külön,de már szét is repedt pár helyen az összeillesztésnél,nem hiszem hogy sok évig velem lesz.Viszont azok amik benne voltak..hát le vagyok nyűgözve.:)

1 megjegyzés:

  1. Annyira szépek ezek az ecsetek, kár, hogy Magyarországon nem lehet kapni őket :/

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés