2013. szeptember 2., hétfő

..a medve bőrére!

Tuuuddom hogy nagyon korán van még ehhez.(Bár ha tavasszal írtam volna ezt a bejegyzést az még korábban lenne).Nézelődtem a világhálón mivel tehetném hangulatosabbá kis szobámat.legjobban a gyertyákat szeretem így főképp azt kerestem.És rátaláltam a Yankee Candle gyertyákra.Találkoztam már ismerősnél a gyertyával de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Részben azért mert meg se volt gyújtva,tehát nem éreztem az illatát,másrészt mert nem tudtam hogy ennyire kitesz magáért a márka.
Megláttam a múlt évi Halloween kiadásaikat..és vááooooooouuuuuu AZT A MINDENIT!
Én eldöntöttem hogy idén nekem kell ebből a kiadásból!




 És ami abszolúte tetszik a kiadásban hogy nem csak gyertyát hanem hozzá tartozó kiegészítőket is lehet kapni,amivel még jobban ki lehet díszíteni a lakást.
Nagyon kíváncsi vagyok az illatokra.Mert a sütőtököset még el tudom képzelni,de mint a trick or treat? Vagy a sima boszorkányos?Mert hát csak nem mágián elégetett boszorkány illata van!Vagy mégis?:)
Azért kint adnak ennek a hagyománynak.És én is szeretem megtartani.Nem csak a buli végett sokkal inkább az eszme végett. Így már most megvan a bevásárló listám Halloween-re! :) Na jó csak egy része:)

5 megjegyzés:

  1. Ezek tényleg nagyon jól néznek ki.Hol lehet beszerezni? :) Én is nagyon szeretem a Halloweent, kár hogy Magyarországon nem tartják....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én az illatgyertya.hu-n néztem hogy lehet rendelni de z még a tavalyi kiadás,kíváncsi leszek idén mivel rukkolnak elő:)

      Törlés
    2. igen, közbe megtaláltam, de azért köszi:) lehet majd én is beszerzek ezt azt...az alap gyertyák is elég jónak tűnnek.

      Törlés
  2. Múlt héten vettem dísz kerámia tököt ... úgyhogy nem, nincs korán!! Legszívesebben már most mindent feldíszítenék Halloween-esre. Ehhez az ünnephez sosincs túl korán! Imádom!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már augusztus végén zsongok és várom hogy végre jöjjön a Kikába a tök szezon.Sajnos Ikea nincs Pécsen pedig tuti ott is nagyon jó kis dolgok lehetnek:)

      Törlés